2777
2789

سلام دوستاى عزيزم دارم ديووونه ميشم تا 18هفته که اهرين سونو غربالگرى رو دادم همه چى عالى بود الانه به حساب خودم و سونوهاى قبلى بايد تو 25هفته باشم ولى ديروز رفتم سونو گفت 24هفته و يک روز رو نشون ميده دارم دق ميکنم کسى بوده بچه اش کثل من بوده باشه وخوب شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو تو هفته های بالاتر خطا میده نگران نباش بازم دوهفته دیگه سونو بده

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
سونو تو هفته های بالاتر خطا میده نگران نباش بازم دوهفته دیگه سونو بده

من ديدم هفته هاى 30به بعد ولى اينکه تو اين هفته نگرانم ميگنه و اينکه ميترسم بيشتر بشه , اينم بگم کلا اشتهام خيلى افتضاح بود تو اين مدت با اينکه قبل از باردارى خودم وزنم بالا بود ولى الان کمتر از قبل باردارى ميخورم ميتونه از اون باشه؟

من خیلی هارودیدم واصلامشکلی نیست نترس گلم انشاالله صحیح وسالمه دخمل خوشگلت

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
من ديدم هفته هاى 30به بعد ولى اينکه تو اين هفته نگرانم ميگنه و اينکه ميترسم بيشتر بشه , اينم بگم کلا ...

ن گلم ربطی ب اینا نداره نگران نباش تا دوسه هفته عقب تر طبیعیه۵روز ک چیزی نیس خرما و مغز زیاد بخور وزنش زیاد شه

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️