2777
2789
عنوان

پرستاری رشته داغونیه ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پزشکی نمیشه مهاجرت کرد شنیدم.قبپل ندارن ولی با پرستاری میشه

پزشکی علاقه ندارم 

فیزیو یا بینایی میخواستم که اونم رتبه خیلی خوب میخواد 

خدایی حسابی نشستم خوندن تهش ۱۱ هزار شدم به نظرم بهتر از این دیگ نمیشه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

مهاجرتش به این آسونی هم نیستا حداقل 10 سال باید اینجا کار کنی اونور هم همچین کار راحت یا درآمد بالا ...

اونی که ۱۰ سال باید کار کنه کسی هست که روزانه خونده نه منی که شهریه پرداز قبول شدم نمیخواد تعهد خدمت بدم

بله که زحمتش زیاده ولی حقوقشم خوبه تو ایران نهایت با شیفت شب و کلی زحمت ۱۷ تومن گیرت بیاد مگر اینکه ارشد یا دکترا داشته باشی بیمارستان خصوصی کار کنی 

خب چرا روزانه زد وقتی دوست نداشت ؟

اولش تعهدی زد بعدش رادیولوژی که مردود نشه

رادیولوژی آورد

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

مهاجرتش به این آسونی هم نیستا حداقل 10 سال باید اینجا کار کنی اونور هم همچین کار راحت یا درآمد بالا ...

درامد پرستار خارج ایران خصوصا یکسری کشور خاص از ایران خیلی بهتره

اونی که ۱۰ سال باید کار کنه کسی هست که روزانه خونده نه منی که شهریه پرداز قبول شدم نمیخواد تعهد خدمت ...

گلم من خودم پرستارم 

توی کار بودم 

ده سال کاری که میگم ربطی به تعهد نداره 

باید پول جمع کنی حسابی تا بتونی مهاجرت کنی 

همکار من شوهرش پنج شش سال بود که رفته بود آلمان خودش هنوز نرفته 

اون همکارام هم که پولدار بودن و رفتن دیگه اونور اصلا کار نمیکنن و از حقوق شوهراشون استفاده میکنن 

دیگه مگه خیلی پولدار باشی که سریع بری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

رتبه منطقه اش چند بود

۴ هزار منطقه یک

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

درامد پرستار خارج ایران خصوصا یکسری کشور خاص از ایران خیلی بهتره

اره واقعا تنها کاری ک باید بکنم زبان خوندنه شاید چون قبولی های رشته های بهتر رو دیدم ترغیب شدم