2777
2789

خانم همسایه متاهل هست دو تا بچه داره و ۴۵ سالشه 

یه آقایی امروز اومده بود دم در مجتمع ظاهر موجهی داشت و مایه دار به نظر می اومد گفت زن و بچه شو دک کرده به خاطر این خانم و این خانم جواب تلفناشو نمیده یارو نمی‌دونست خانومه متاهله ها 

منم سعی کردم هیچ اطلاعاتی بروز ندم و زودی رفتم و از این ماجرا به کسی چیزی نگفتم به جز نی نی سایتی ها 

ساعت ۴ بعد از ظهر بود و تو مجتمع سکوت کامل بود منم داشتم مطالعه میکردم که یه هو صدای جیغ و داد اومد صدای فحش و بد و بیراه و اینا خیلی بلند بود از اتاق اومدم تو پذیرایی که صدای زنگ آیفون اومد صدای ممتدش 

هستید بگم؟

در رو باز کردم دیدم دختر کوچیکه خانومه هست 

دختر بزرگشم در باقی واحدها رو میزد جیغ و داد که بابامون داره مامانمونو میکشه

همه واحدا اومدن بیرون رفتن تو واحد اینا و خلاصه نذاشتن مرده خانمش رو بکشه بعد بابام با الباقی اقایون و همسر خانومه رفتن پایین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گویا مرده بعد از من به چند تا دیگه از آقایون مجتمع گفته داستانش رو

و یکی از اون آقایون که یه پیر مرد فضول و آشغاله به مرده گفته این زن متاهله و دو تا بچه داره 

از اونور هم اومده همه چیو گذاشته تو کاسه ی شوهر زنه 

و شوهره میخواسته زنش رو بکشه 

من وقتی ماجرارو فهمیدم پایین رفتنی به پیرمرده گفتم آدم قبل هر فضولی اول فک میکنه بعد یه لحظه فک نکردی اگه مرده زنشو بکشه جلو بچه هاش این بچه ها چی به سرشون میاد؟

برگشت گفت حقشه

خوبش شده خدا رسوا کنه زن و مرد متاهلی که خیانت میکنه

اره ولی بچه هاش گناه داشتن وای دختراش مثل بید میلرزیدن رنگ به رو نداشتن 

اوردمشون خونه مون هر کار کردیم لب به عصرونه نزدن همه اش اشک میریختن طفلکیا

گویا مرده بعد از من به چند تا دیگه از آقایون مجتمع گفته داستانش روو یکی از اون آقایون که یه پیر مرد ...

کاری با پیرمرد همسایه ندارم ولی خانمه سنش کم نبوده که گول خورده باشه 

با دوتا بچه غلط کرده با یه مرد دیگه ریخته روهم 

خدا کنه خانم اون آقا هم بفهمه با چه حیوونی زندگی میکنه

اره ولی بچه هاش گناه داشتن وای دختراش مثل بید میلرزیدن رنگ به رو نداشتن اوردمشون خونه مون هر کار کرد ...

متاسفانه تو این قضایا بچه ها آسیب میبینن 

تف ب همچین مادرایی 

خدا خیرت بده هوای بچه ها را داشتی 

کاری با پیرمرد همسایه ندارم ولی خانمه سنش کم نبوده که گول خورده باشه با دوتا بچه غلط کرده با یه مرد ...

اون که فک کنم فهمیده بود چون مرده صبح بهم گفت زنم قهر کرده رفته خونه ی باباش

بنظرم حقش بوده

بچه هاش گناهی ندارن 

ولی خودش حقشه همینجور که زندگی مردم بهم ریخته

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
گویا مرده بعد از من به چند تا دیگه از آقایون مجتمع گفته داستانش روو یکی از اون آقایون که یه پیر مرد ...

اوه عجب پیرمرد پررو وزبون درازی😂😂

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤