2777
2789
عنوان

دانشگاه کوثر بجنورد

125 بازدید | 15 پست

بچه ها خواهش می کنم کمکم کنید 

نظرتون در مورد دانشگاه کوثر بجنورد چیه ؟ 

اصلا بجنورد برای یک دختر تنها شهر مناسبیه؟ 

و این که خوابگاه دادن این دانشگاه چطوریه ؟ 

اصلا خوابگاه میدن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بجنورد آوردم بهداشت عمومی روزانه ولی نمیتونم برم چون شوهرم نمیذاره😭

عزیز دلم 🫂

اگه قصدت جدیه تو تحصیل روی دانشگاه های غیرانتفاعی و پیام نور فکر کن...درسته یکم اول تحصیلش پایینه ولی اون امنیت و آرامش روانی ای که پیش خونواده ات داری مهم تره

من سال ۹۴ ورودی دانشگاه کوثر بجنورد رشته ادبیات بودم دانشگاهش ویژه خواهرانه دقیقا مثل دبیرستان بود محیطش زمان ما.منم خوابگاه گرفتم که تازه تاسیس بود خوابگاه افق ۲ فکر میکنم که چند طبقه بود .من یکم لوس بودم طاقتم نمیومد اما اگه شما به خانواده وابسته نیستی زیاد خوبه

من سال ۹۴ ورودی دانشگاه کوثر بجنورد رشته ادبیات بودم دانشگاهش ویژه خواهرانه دقیقا مثل دبیرستان بود م ...

بنظرم چون کلا تک جنسیتیه این وایب دبیرستان و همیشه میده 

فقط اینکه سطح علمی اساتیدش خوبه ؟ شما راضی بودید من مترجمی زبان عربی آوردم بین اینکه دانشگاه کوثر و برم یا غیرانتفاعی شهر خودم موندم

بنظرم چون کلا تک جنسیتیه این وایب دبیرستان و همیشه میده فقط اینکه سطح علمی اساتیدش خوبه ؟ شما راضی ب ...

حقیقتا من بعد دوسال مهمانی گرفتم اومدم دانشگاه شهر خودمون .آره اساتیدش عاالی بودن اون موقع.