2777
2789
عنوان

چجوری خونمون رو بدیم اجاره

146 بازدید | 6 پست

سلام ما یه خونه ای خریدیم و الان ۳ ماهه همه جا گذاشتیم برای اجاره و زیر قیمت محل هم اجاره رو گذاشتیم اما یا اصلا مستاجر نمیاد یا اگر میاد پسند نمیکنه و سریع میره درصورتی که بازسازی شده و بسیار شیک و تمیز هست، حالا از شانس یه زنی هست مدام میگه خونتون رو بدین به من اجاره اما هیچکس اصلا تاییدش نمیکنه و تعدادشون خیلی زیاده و بسیار دروغ گو هست و واقعا حس خوبی از خانمه نمیگیرم همش ته دلم میگه آدم شری هست و خلاصه دلمون راضی نیست به اجاره دادن به اینا و حدس میزنم نکنه دعایی چیزی گرفته چون وقتی خونه رو اجاره بزاری سر یه ماه مستاجر میاد یا همش میان برای بازدید ما تو دیوار و شیپور با چند تا اکانت گذاشتیم زیر قیمت و به املاکی ها سپردیم. راهی بلدین قرآنی باشه کمک کنه این بستگی و سنگینی بره؟ 

ندیش شر میشه مخصوصا تعداد زیاد نابود میکنن میدن تحویلتون من دادم اخرم ک حرف زدم رفتن شکایتم کردن درد ...

نمیخواییم بدیم راضی نیستیم، اما انگار دعا گرفته که هیشکی نیاد و مجبور بشیم به خودش بدیم، هر روز با شماره های مختلف زنگ میزنه و میگه اجاره رفت و میفهمیمی اونا هستن، ۵ نفرن میخوان تو ۵۰ متر خونه بشینن، همشم میگه مهمون دارم بالا پشت بوم رو هم کلیدش رو بدین، فقط دنبال اینم دست از سرمون برداره و بتونیم به یه زن و شوهر آروم و درست حسابی اجاره بدیم، امروز نذر نمک و نون پنیر سبزی کردم و بردم امامزاده که خدا خودش کمک کنه. توروخدا اگر تونستی ۱۱ توحید بخون به نیت اینکه این زنه دست برداره و مستاجر با خدا و خوبی به زودی بیاد برامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اجاره رفته

نمیشناسیش انقدر که این زن عین کنه میمونه و شر هست، تو سایت دیوار نگاه میکنه هر روز  و مدام زنگ میزنه با شماره های مختلف، میره از در و همسایه ها میپرسه، مجبوریم برای اجاره رفتن تو دیوارم بزاریم

نمیشناسیش انقدر که این زن عین کنه میمونه و شر هست، تو سایت دیوار نگاه میکنه هر روز و مدام زنگ میزنه ...

دیروز تو املاکی یه خانم اومده بود داشت نفرین صاحبخونه میکرد که فلانم کرده چنانم کرده وقتی رفتی من از املاکی پرسیدم گفت این ۷ سال یجا نشسته الان ۳ ساله بدون یه قرون کرایه خونه هم جوری کرده که باید تخریبش کنی صاحبخانه با دوسال دوندگی شکایت الان تونسته بلندش کنه مستاجر اگر حواست جمع نکنی شر میشه قانونم حق میده به اون باید بدی یه ادم درست

دیروز تو املاکی یه خانم اومده بود داشت نفرین صاحبخونه میکرد که فلانم کرده چنانم کرده وقتی رفتی من از ...

آره والا، این از وقتی نیومده اینجوری شر هست و تعیین تکلیف میکنه، همشم میگه بالاپشت بوم دست منه دیگه. توروخدا دعا کن دست برداره و بره یه خونه دیگه اجاره کنه راحت بشیم از دستش