2777
2789

سلام دوستان

من میگرن دارم هرچند روز یکبار میگیره هربار هم که میگیره تا چند روز آینده هر روز ادامه پیدا میکنه

از قرص سوماتریپتان برای مسکن استفاده میکنم.اگه نخورم هرلحظه شدیدتر میشه و همش پشت سر هم بالا میارم خیلیییی دردش شدید میشه

شما از چه دارویی استفاده میکنید؟

کسی تا حالا میگرنش رو درمان نکرده؟

نمیدونم کی این درد لعنتی میخواد دست از سرم برداره خسته شدم

میترسم بخوام بچه دار بشم برام دردسر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اخبار گفت داروی درمان میگرن اومده به اسم اسپری میگرن کات سرچ کن استفادش کن الهی که خوب بشی.

آره شنیدم.نمیدونم تاثیر داشته باشه یا نه

میرم دنبالش حتما

ممنون از لطفت

ببین من متوجه شدم با خوردن ی غذاهایی سردرد میشم تو هم دقت کن ب سردردات و غذاهایی ک میخوری اونا رو مصرف نکن یا کم مصرف کن،

من نوافن میخورم داروهای دیگه ج نمیده روم

دمنوش بابونه هم همون اوله اولش یکم سردردمو کم میکنه

بهـ اعتقاد من، زنان شاد، زیباترین زنان هستند!:)
خیلی بده من میگرن عصبی دارم باید برم دکتر آمپول بزنم . به نور و صدا حساس میشم . یه دوش آبسرد هم خوبه ...

چه آمپولی؟

واسه من هیچی بجز سوماتریپتان اثر نداره

البته اونم کم کم داره اثرشو از دست میده

الان چند روزه مدام سردرد و حالت تهوع دارم هرچی میخورم خوب نمیشه

عزيزم مامان منم ميگرفتي خيلي شديد بودكه حتي بستريش ميكردن 

ولي با ده جلسه طب سوزني خداروشكر رفع شد الان نزديك پنج ساله كه خداروشكر سردرد نشدن

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  

نمیخوام ته دلتو خالی کنم منم سیزده سال انواع و اقسام داروها رو خوردم. آمی تریپتیلین، ایمی پرامین ، والپروات سدیم، سوماتریپتان، هر چی که فکرشو بکنی. یروز تصمیم گرفتم بزارمشون کنار. همه رو گذاشتم کنار. اتفاقا ی مدت بهتر شدم. ولی چون سرخود بود عوارض جانبی بدی داشت. حالا بعد اون همه سال فقط پروپانول می خورم که تپش قلبمو کنترل کنه و باعث سر درد نشه. 

و اینم بگم من سه ماه تمام زجر کشیدم. سه ماه اول بارداری.که اون سه ماه هم اجازه خوردن پروپانول رو نداشتم. تعداد روزهایی که سر درد نداشتم خیلی معدود بود. یعنی میخوام بگم که میگرن برا بعضی ها تو دوران بارداری تشدید میشه. الان که چهار ماهم تموم شده یکمی بهترم. عرق بهارنارنج آرومم میکنه. تخم شربتی هم خوبه. ولی برای بچه دار شدن ی فکر اساسی کن.

چه آمپولی؟ واسه من هیچی بجز سوماتریپتان اثر نداره البته اونم کم کم داره اثرشو از دست میده الان چن ...

اسم آمپول رو نمی دونم ولی چند ساله اینطوری هستم .. نوشابه پفک پنیر و... اگر بخورم سردر د م هم بیشتر میشه زنجفیل پودر شده رو به صورت خمیر درست کن بزن یه پیشونیت با دستمال ببند و ب خوآب 

قربان وفای سگ ♥️
عزيزم مامان منم ميگرفتي خيلي شديد بودكه حتي بستريش ميكردن  ولي با ده جلسه طب سوزني خداروشكر رف ...

واقعا؟؟؟

خداروشکر

پیش کدوم دکتر رفتن کدوم شهر؟

ممکنه آدرسش یا تلفنش رو بگی عزیزم؟

من سوماتریپتان ۱۰۰ و نوافن میخورم ولی یه کم آرومم میکنه تازگیا با یه زره سردرد بالا میارم ..فقط با آمپول دگزا خوب میشم   اونم نمیشه بزنی    

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
نمیخوام ته دلتو خالی کنم منم سیزده سال انواع و اقسام داروها رو خوردم. آمی تریپتیلین، ایمی پرامین ، و ...

واااااای الهی میفهمم چی میکشی

انشالله خوبه خوب بشی بعد زایمانت

آخه من چه فکر اساسی کنم قبل از بارداری؟! 😞

واقعا؟؟؟ خداروشکر پیش کدوم دکتر رفتن کدوم شهر؟ ممکنه آدرسش یا تلفنش رو بگی عزیزم؟

مشهد بيمارستان امام رضا دكتر شاپوربديعي شمارشو ندارم 

من حتي خودم ديسك كمر داشتم قرار بود عمل بشم ولي با چند جلسه طب سوزني پيش همين دكتر خوب شدم 

اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ  
من سوماتریپتان ۱۰۰ و نوافن میخورم ولی یه کم آرومم میکنه تازگیا با یه زره سردرد بالا میارم ..فقط با آ ...

انگار هرچی میگذره شدیدتر میشه سردردا به دارو مقاوم میشن

منم تا سردرد میگیرم حالت تهوع میگیرم

بیشتر روزا صبح ها از خواب بیدار میشم با سردرد پامیشم