2777
2789
عنوان

برای دخترم نگرانم

512 بازدید | 41 پست

دخترم ۳ سال پیش عمل قلب باز کرده. خداروشکر عملش خوب بود اما هنوز دارو میخوره و یه سری مشکلات خفیف داره. تو اون دورانی که فهمیدیم بیماری قلبی داره و میخواست عمل بشه خیییییلی سختی کشیدیم. حرفهای دکترا، استرس خودمون، اشکها و بیقراری دخترم، و ...

حالا بعد از اون عمل سالی یک بار باید چک بشه. هرسال این موقع که نوبت چکاپش هست، دلم آشوب میشه. میگم نکنه دکترش حرفی بزنه که باز برگردیم به اون دوران پر از ترس و استرس. میشه ازتون خواهرانه تقاضا کنم امروز دعا کنید دکترش حرفای خوبی بزنه و خوشحال از مطب برگردیم🙏🙏

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل قلب باز؟؟واقعا؟چرا انژیو نکرد؟الهی بگردم ایشالاا خوب خوب بشه🥺🥲

دوبار قبل از عمل آنژیو کرد. مشکلس فقط با عمل برطرف میشد. مرسی عزیزم🙏

انشالله که خیلی زود کاملا سلامتیش رو بدست بیاره و نیاز به دارو هم نداشته باشه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم. انشالا🙏🥹

من میتونم درکت کنممادربزرگم این عملو داشت وای بخیه های بدنشو دیدم دلم میخواست گریه کنم💔..

فک کن بچه ی ۶ ساله ی من که فقط ۱۸ کیلو داشت این عمل و کرد. هر بار یادم میفته یا رد بخیه رو رو سینش میبینم جیگرم آتیش میگیره😭

حق داری من یه فیبروم دارم 6 ماه یبار باید چک بشه استرس میگیرم..........دیگه شما که جای خود داری................ولی ایشالا که خیره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......