2777
2789
عنوان

مربای تمشک طلسم

63 بازدید | 9 پست

بچه ها مربایی که درست کردم کپک زده دو هفته نشده 😐من همیشه نزدیک بیست ساله که مربا درست میکنم بعد این کپکش سبزه نکنه خواهر شوهرم طلسم گرفته باشه توی مربا چون خیلی اعتقاد داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳😳😳😳😳

چه حرفا..

من یک برادر دارم عاشق اینم ازدواج کنه و همیشه میکم اگه زن بگیره بازنش اینقدر خوب میمونم که خودشم باورش نشه خواهر که ندارم این میشه یک خواهر.. اما با این جملاتی که گاه و بیگاه ازاین سایت درمورد خواهرشوهرم میگن بخدا ترس بزم داشته برادرم ازدواج کنه..‌ چرا هرچی میشه میندازین گردن شوهر و قوم شوهر

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
😳😳😳😳😳چه حرفا..من یک برادر دارم عاشق اینم ازدواج کنه و همیشه میکم اگه زن بگیره بازنش اینقدر خوب ...

چونکه من نه خواهر دارم نه برادر و با هیچکس از خانواده خودم در ارتباط نیستم چون شهرستان. فقط با خانواده شوهرم در ارتباطم پس کار کی می‌تونه باشه عزیزم؟

همه مثل شما نیستن عزیزم

باشه عزیزم درسته همه شاید مهربون نباشن اما دیگه اینکه هراتقاقی بیفته بگن جاریم طلسم گرفته مادرشوهرم فلان کرده خواهر شوهرم دعا گرفته و... بابا اتفاق افتاده پیش میاد دیگه چه ربطی به طلسم داره.. 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰