2777
2789
عنوان

آمینوسنتز بهتره یا سل فری؟؟

16407 بازدید | 34 پست

سلام 

من آزمایش غربالگری اولم ریسک سندرم داون رو متوسط زده و دکترم بهم پیشنهاد سل فری رو داد ولی گفت چون شیردهی دارم ممکنه جواب مثبت کاذب داشته باشه منم آمینوسنتز رو انتخاب کردم کسی اینجا هس که آمینوسنتز انجام داده باشه؟چقد میتونه خطر داشته باشه برای جنین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ریسک متوسط نیازی به آمینوسنتز نداره که.. معمولا همون غربالگری دوم رو میدن واسش.. اگه هزینه برات مهم نیست سل فری بده اگه منفی بود که خیالت راحته .. اگه مثبت بود آمینو شو.... ریسکت چه عددی بود عزیزم؟

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم ریسک متوسط نیازی به آمینوسنتز نداره که.. معمولا همون غربالگری دوم رو میدن واسش.. اگه هزینه برا ...

اخه امینوسنتز جوابش ۱۰۰درصده من ریسکم ۱ به ۵۲۲بود دکترمم بیشتر نظرش رو سل فری بود ولی خودم دوست دارم صد درصد مطمئن شم اخه اگه خدای نکردهسل فری مثبت شه باز برای مجوز سقط نیاز به امینوسنتز هست دیگه تا جوابشون بخواد بیاد هفته۱۹هم گذشته و مجوز نمیدن

سل فري راحتتره چون ازمايش خونه فقط اما ٩٨درصد جوابش درسته امينوسنتز ١٠٠درصد جوابش درسته حالا اگه نگراني داري سنت بالاس يا تو فاميل مورد دارين يا اينكه غربالگريتو تكرار كن اگه ريسك متوسط و بالا داره امينوسنتز رو انتخاب كن

توي نت سرچ كن اسم شهرتون با امينوسنتز رو اونايي كه كارشون خوبه بالاخره اسمي ازشون هست يه دكتر خوب انتخاب كن من رفتم دكتر خيلي كارش وارد بود هيچي نفهميدم اما شنيدم كه اونايي كع خيلي وارد نيستن چندبار شكم رو ممكنه سوراخ كنن يا به جنين ضربه اي بزنن يا عفوني و الوده كنن كيسه ابو خلاصه بد به دلت راه نده ولي مواظب باش بعد اينكه ازمايش هم دادي سريع راه نرو يه ربع تو مطب بشين حداقل بعد پاشو يواش برو خونه تا دوروز هم استراحت كن تا جاي سوزن بسته بشه

توي نت سرچ كن اسم شهرتون با امينوسنتز رو اونايي كه كارشون خوبه بالاخره اسمي ازشون هست يه دكتر خوب ان ...

مرسی از راهنماییت عزیزم  الان سرچ می کنم

آخه من شیرازی نیستم واسه همین نمیشناسم دکترای اینجا رو 

اخه امینوسنتز جوابش ۱۰۰درصده من ریسکم ۱ به ۵۲۲بود دکترمم بیشتر نظرش رو سل فری بود ولی خودم دوست دارم ...

خوب پس عزیزم هر کاری خیالت رو راحت میکنه انجام بده.... من ریسکم تقریبا مثل شما بود ۱ به ۵۷۶... اما دکترم فقط گفت غربال دوم رو انجام بده... البته آزمایشگاه بیمارستان پارس جواب منو نوشته بود ریسک پایین... حتی متوسط هم ننوشته بود.... دکترم دکتر باتجربه ای هست اما گفت حتی سل فری هم نمیخواد چه برسه به آمینو... البته خودم هنوز بعضی وقت میگم کاش سل فری میدادم با اینکه غربال دومم خوب و کم خطر بود هنوز استرس دارم

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
برای امینوسنتز از دکتر مریم یزدانی وقت گرفتم  کسی میشناسه ایشون رو؟شیراز هستن

عزیزم مریم یزدانی دکتر خوبی هستن

ولی حمیرا وفایی عاااالیه چون هم زنان زایمان هست هم تخصص ژنتیک داره

البته فک کنم سخت نوبت بدن

ب لطف خدا در تاریخ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رقم میخوره