همون_دختر_تنها مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1329 عنوان کسی ک چند روز پیش بلاکتون کرده و امروز از بلاک در آورده دلیلش چیه یعنی 45 بازدید | 7 پست دلیلش چی میتونه باشه خیلی عجیبه برام😐 1404/07/19 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 784 کنجکاوته برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 784 آنفالو کردیم همو اخه پس توهم برداشتی ک متوجه شدی اون برداشته.....هردو کنجکاوید برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
همون_دختر_تنها مدیر استارتر عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 1329 پس توهم برداشتی ک متوجه شدی اون برداشته.....هردو کنجکاوید خب آره من کنجکاوم ولی طرفم خیلی مغرور و یخه نمیدونم چرا از بلاک در آورده هنوزم فک میکنم در نیاورده غیر قابل باوره برام 😐
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 784 خب آره من کنجکاوم ولی طرفم خیلی مغرور و یخه نمیدونم چرا از بلاک در آورده هنوزم فک میکنم در نیاورده ... اون درآورده ببینه تو درآوردی یانه ...😂😂 برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤