2777
2789
عنوان

این نودل چینی هستن دیگه اه اه اه

81 بازدید | 12 پست

رفتم نودل کره ای خریدم  عه عه عه چقد بد مزه و بد طمع بود  واقعا که بوی گند اینا چین دیگه اخه واقعا ادم پول و بندازه سطل آشغال بهتر از اینا ست  من نودل پنیر کره ای و خریدم واقعا بد مزه بد طمع بخدا ها توی خونه خودم  با ماکارانی  و میریزم توی اب چوش بهش نمک و فلفل و زنجبیل و عصاره ی مرغ اضافه  کنم خیلی خوشمزه میشه از اینا اینا چین دیگه واقعا از هرچی نوله زده شودم پیف پیف پیف 

درس میخونم بیبینم تهش چی میشه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق نودل کره ایم،الان هم ی بسته بزرگ سفارش دادم خیل دوسشون دارم با سوسیس و‌پنیر‌پیتزا و قارچ درس ...

من خودم کیپاپر و کیدرامر و سیدرامر هستم ولی واقعا نودلاشون بد مزست

چه خبره انقد پیف پیف کردی شاید یکی دوست داشته باشه خوشت نیومد همون ماکارانی بپز که میگی خوشمزه ست

خودم تابه حال درست نکردم میگم اگه درست کنم خوشمزه میشه کی میاد همچین ترکیب سمی ای رو امتحان کنه باز من نظر شخصی و  خودمو دادم به کسی تحمیل نمیکنم نظرمو

چه خبره انقد پیف پیف کردی شاید یکی دوست داشته باشه خوشت نیومد همون ماکارانی بپز که میگی خوشمزه ست

خودم تابه حال درست نکردم میگم اگه درست کنم خوشمزه میشه کی میاد همچین ترکیب سمی ای رو امتحان کنه باز من نظر شخصی و  خودمو دادم به کسی تحمیل نمیکنم نظرمو

من خوردم مدل پنیری رو تند بود خیلی ولی خوشمزه بودمدل مرغ تند هم خوردم خوب بودشابد سلیقه ها فرق دارهو ...

واقعا هیچی‌غذای خودمون نمیشه 

نودل فقط الیت 

طعم گوشت و سبزیجاتش عالیه البته اگ بلد باشی خوب درسش کنی

امتحانش کن عزیزم

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نودل فقط الیت طعم گوشت و سبزیجاتش عالیه البته اگ بلد باشی خوب درسش کنیامتحانش کن عزیزم

حتما یک بار امتحانش میکنم  شیفهو چی اونم میگن خوبه   تو شیفهو خوردی من هیچ کدوم از نودل هارو نخوردم یک بار تو عمرم کره ای‌خریدم اینم اینجوری بد مزه و تند و در آمد 

حتما یک بار امتحانش میکنم شیفهو چی اونم میگن خوبه تو شیفهو خوردی من هیچ کدوم از نودل هارو نخوردم ...

ن اون برند رو نخوردم ولی ی بار طعم فلفلی گرفتم خیلی خیلی تند و بد بود

ایقد تند بود ک حس کردم با خوردنش در حق خودم دارم ظلم میکنم😂 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙