2777
2789

پسره ۲۴سالشه ..من اصلا کاری با این موضوع ندارم شوهرم دست خیلیارو میگیره کمک میکنه چ جوونا چ فقرا..رییس ی جاییه خودش..کلی هم دوندگی کرد واسه پسر برادرش تا مشغول شد شرکت نفت..حالا همین برادرشوهر و جاریم انواع و اقسام حرف رو پشت سر ما زدن ..براد شوهرم جلو همه ب شوهرم میگفت تو زن ذلیلی ..خونه خریدیم ارتباطشونو قط کردن باهامون بی دلیل بعداز چن وقت اشتی کردن ماشین خریدم دوباره قط ارتباط کردن ی زمین شوهرم خرید زد ب اسم من انواع حرف رو پشت سر من دراوردن ..بچمون دنیا اومد ی تبریک نگفتن رفتم پیش جاریم نشستم پشتشو کرد بهم حتی ی نگاه هم ب بچه نکرد کادو ک هیچ ..طبق همه ی اینها من فهمیدم ب شدت ادمایی حسودی ان ولی منو شوهرم هیچی تو دلمون نیس..شوهرم میگه اشکال نداره دست یکیو بگیری خدا دستتو میگیره ..بیخیال ک اونا حسودن حتما زندگی ما خوبه ک دارن حسودی میکنن..خوده پسره اصلا ب پدرمادرش نرفته پسره خوبیه ولی فشار بهم میاد اینقد بدذاتی و حسودیشون..جالب اینجاست هروقت ما ی موفقیت تو زندگیمون داشتیم با قهر اونا ما ب موفقیت بعدیمون زودتر میرسیدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی پیش خدا گم نمیشه

یه جایی بهت برمیگرده 

خود پسر هم که آدم خوبیه

پس به پدرومادرش فکر نکن 

آدم حسود خودش بیشتر تو عذاب هست

منم حسود اطرافم دارم متاسفانه 

درست هم نمیشن

اهمیت نده و زندگی کن

عزیزم پس این هم یه تودهنی محکم به همه اونایی هست ک پشت سرتون حرف زدن ، حالا همه میگن اگه بدن پس چطور پسرشو بردن سرکار ،و از طرفی هم از طریق پسرشون بیشتر از زندگیتون سر درمیارن و بیشتر حرصی میشن که الحق لایق دق کردنن همه حسودا ....

ب نظرمن ک اصلا باونا ب چشم ادمهای دیوانه و بی عقل نگاه کن و دودستی شوهرت و زندگیتو بچسب و هرروزم رابطتتون را بهترکنید تا بیسگشتر بسوزن ، انقدر بسوزن ک خاکسترشن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بهتر این آدمهای سمی قهر باشن شر و انرژیشونم با قطع رابطه میره

بعد تقریبا کل ایران همینه کسی که مسوول جایی هس کمک میکنه به اشناهاش

رویه عجیب غریبی نیس

دستتونم درد نکنه بابت مهربونی بعضی خیرشون به خودشونم نمیرسه

دیگه اگه شعور داشته باشن از این به بعد باهاتون مهربون میشن و به شوهرت بیشتر احترام میزارن

بابا  شعور کجا بود..من بخاطر بازسازی خونمون چن روز با دوتا بچه کوچیک رفته بودم خونه بابام سه ساعت فاصله بود بعداز چن روز شوهرم اومد دنبالم کلییی هم وسیله داشتم اومدیم خونه فرداش ی تعمیرکاری اومد لباسشویی نصب کنه همین برادرشوهرمم اومد گفت مگه خودت رفتی دنبالشون اوردیشون شوهرم گفت اره گفت مجبور بودی سه ساعت راه بری و برگردی  خودشون با ترمینال برمیگشتن تعمیرکاره دراومد گفت غریبه ک نیستن زنو بچشن وظیفشه بره دنبالشون زنه با دوتا بچه کوچیک چجور میومد این حرفا چیه میزنین من مسافت۶ساعته میرم دنبال زنو بچم دیگه ما چیزی نگفتیم تعمیرکاره جودبشو داد