2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچ نچ نچ

غیرقابل گفتن میشه 

بهش فکرمیکنم اوه اوه 

چه شود

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

میشه یه جهان لوس 

همه باهم قهر 

هم برا هم فقط میخان کلاس بزارن 

قانونا سختر 

بچه هاشون جایزن هر جرم جنایتی بکنن و مادرشون بگه بچم دوست داشته...!

تموم خواهر شوهرا و مادرشوهرا اعدام میشدن 

همجنس خودمون شدن منشی دکتر و ارایشگرو...  پدر مردمو در اووردن 

فکر دنیا بیوفته دستشون

زنها با مردا کاری ندارن ولی خودشون میوفتن به جون هم و همدیگرو نابود میکنن همین الان تو خانواده ها مردا زیاد کاری با هم ندارن ولی زنها امان از مادرشوهر عروس خواهرشوهر جاری در هر جایگاهی باشن میوفتن به جون زنای دیگه

دنیا جای بهتری میشد دیگه خبری از جنگ نبود محیط زیست احیا میشد بچه های گرسنه تو خیابون نبودن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دنیا جای بهتری میشد دیگه خبری از جنگ نبود محیط زیست احیا میشد بچه های گرسنه تو خیابون نبودن

فکر نکنما

محیط زیست چه ربطی به مردا داره مگه فقط مردا از سوخت ها فسیلی استفاده میکنن یا آشغال تولید میکنن

حرفا میزنیا

فکر نکنمامحیط زیست چه ربطی به مردا داره مگه فقط مردا از سوخت ها فسیلی استفاده میکنن یا آشغال تولید م ...

من نگفتم فقط مردا اینکار رو میکنن ما زنها با طبیعت یگانه ایم چون همیشه همه اسطوره ها طبیعت رو زن دیدن از زمانیکه جامعه مرد سالار شد و زن با روح خودش و نیروهاش بیگانه شد توجه همه از محیط زیست گرفته شد و فقط به فکر بهره کشی افتادیم اگه زن دوباره خودش رو پیدا کنه اگه اون فشار های مرد سالارانه حذف بشه دوباره ارتباط ما با محیط زیست مسالمت آمیز میشه و کمی دلسوزانه تر به پیرامونمون نگاه می‌کنیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن