2777
2789
عنوان

پسر مجردی که سنش بالای سی هست❓

86 بازدید | 14 پست

۳۶ ساله و مجرد باشه

و با دخترا هم دوست بوده باشه روابط اجتماعی بالا داشته باشه

اصلا یه درصد امکانش هست که تجربه ی فیزیکی نداشته باشه؟(منظورم رابطه هست نمیتونم کلمه رو عنوان کنم😬)

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به احتمال زیاد داشته ولی بازم صد در صد نمیشه گفت

پسری که تا این سن ازدواج نکرده باشه و شغل ثابت و درست هم نداشته باشه اما خونوادش از لحاظ مالی اوضاعشون نسبتا خوب باشه بنظرت ممکنه حالا حالا ها ازدواج کنه؟

ازم خواست باهم بیرون بریم اما به خاطر اختلاف سنی زیاد قبول نکردم نمیخواستم گرفتار بشم اما الان فکرم خیلی درگیرشه

پسری که تا این سن ازدواج نکرده باشه و شغل ثابت و درست هم نداشته باشه اما خونوادش از لحاظ مالی اوضاعش ...

به نظر من اگه واقعا بخواد باید اقدام رسمی کنه وگرنه به درد نمیخوره شما رو هم مثل بقیه دوست دختراش واسه سرگرمی میخواد

به نظر من اگه واقعا بخواد باید اقدام رسمی کنه وگرنه به درد نمیخوره شما رو هم مثل بقیه دوست دختراش وا ...

ما بیرون نرفتیم و چت هم ادامه ندادیم فرصت نشد که راجع به اقدام رسمی حرف بزنیم

اما نمیتونه چون رابطه ی فامیلی داریم و خب پدر من با ۱۳ سال اختلاف سنی تقریبا محاله که اجازه بده 

ولی نمیتونم از فکرم بیرونش کنم😭

ما بیرون نرفتیم و چت هم ادامه ندادیم فرصت نشد که راجع به اقدام رسمی حرف بزنیماما نمیتونه چون رابطه ی ...

هرجور خودت صلاح میدونی ولی از نظر من وارد اینجور روابط شدن اشتباهه چون اگه بهش وابسته بشی و بعدا جدا بشی واست خیلی سخت تر میشه تا الان که حسی بهش نداری