2777
2789
عنوان

حالم گرفته امروز یه اقاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 45 پست
مآدرش خیلی تعریف پسرشو میکرد میگفت زنش فلان بود بهمان بود آخه آدم به زن متاهل نگاه میکنه آخه میبینم ...

خاک بر سرش محل نزار 

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

عزیزم تو مگه متاهل نیستی اون زنه چرا براتون داشت توضیح میداد

قبلا داشت ازعروسش بدمیگفت مثلا میگفت زندگی پسرموخراب کرده دردودل می‌کرد بچه هاشون کرده وازاین حرفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا داشت ازعروسش بدمیگفت مثلا میگفت زندگی پسرموخراب کرده دردودل می‌کرد بچه هاشون کرده وازاین حرفا

وای تو رو خدا هیچ وقت پای درد ودل همسایه نشین... زندگی آدم خاکستر میشه اجازه دخالت به زندگی حودتو میدی

من ترسوام تومحل همه می‌شناسن ماروهمسرمم ازاینایی که میگه حتمامشکل ازتوعه

ترسو نباش.تو داری یه دختر تربیت میکنی که لازمه ی تربیت دختر اینه که خودت قوی باشی تا بتونی قوی بودن و استقلال رو به دخترت یاد بدی.یه مرد معلوم الحال افتاده دنبالت دست و پاتو گم کردی؟!

بچه ی ترسو بار نیار خواهشا.

وای تو رو خدا هیچ وقت پای درد ودل همسایه نشین... زندگی آدم خاکستر میشه اجازه دخالت به زندگی حودتو می ...

بابامن نمیشناختمش که فقط توجلسه مادرا داشت حرف می‌زد ازبچه شناختم این پسرهمون زنس

وا تا حالا کسی دنبالت نیفتاده ?اینطوری حساس بشی حرکاتت تابلو میشه اونم فکرمیکنه خبریه هی برگردی نگاه ...

من اونموقع ام میترسیدم. ولی اونموقع هامجردبودم تومتاهلیم تاحالاپیش نیومده 

واقعا من درک نمیکنم...من با حجابم ولی آدم بی شرف براش هیچ زنی فرق نمیکنه🤦‍♀️به امید درک اول همجنسان ...

همون!

یکی که مشکل داشته باشه تو چادرم سرت کنی باز هیزی نگاه میکنه یکیم ک ادم خوبی باشه تو لختم بری بیرون سرشو میندازه پایین میره!

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
همون!یکی که مشکل داشته باشه تو چادرم سرت کنی باز هیزی نگاه میکنه یکیم ک ادم خوبی باشه تو لختم بری بی ...

کلا به نظرمن ما زنا مردا رو خراب کردیم...

کلا به نظرمن ما زنا مردا رو خراب کردیم...

چرا ؟

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)