2777
2789
عنوان

کارم زشت بود آیا

170 بازدید | 14 پست

تولد پارتنرم بود برای اینکه سوپرایزش کنم گفتم داداش کیک بگیره بیاره بعد این خودش پول داداششو داد گفتم نخواستم پول باهاش بمونه زشته الانم هر کاری میکنم پولو از من قبول نمیکنه /: خیلی زشته یعنی ؟

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمی‌دونم. موقعیت ناجوریه. 

دورید از هم؟ هدیه نگرفتی براش؟ کیک رو چرا سفارش ندادی؟ یا از قبل پول رو به برادرش می‌دادی کاش.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

والا نمی‌دونم. موقعیت ناجوریه. دورید از هم؟ هدیه نگرفتی براش؟ کیک رو چرا سفارش ندادی؟ یا از قبل پول ...

ببین من و اون تو کافه بودیم گفتم داداشش کیکو از در بیاره

نه هدیه نگرفتم 

پولم دیگه خودش داد داداشش الان دیگه قبول نمیکنه 

بیشتر انگار خودشون خانوادگی تولد گرفتن تا اینکه تو تولد بگیری

ببین من و اون تو کافه بودیم گفتم داداشش کیکو از در بیاره

بازم زشته دیگمشخصه پولو برنمیدارهخودت باید میخریدی فقط زحمت اوردنش با اون میشدپول کیکو میدادی رزو می ...

خب الان چیکار کنم دیگه گذشت داداششم پولو به روز قبول کرد خودش قبول نمیکنه به هیچ وجه 

زشته پول تولدشو خودش بده خب  

میتونستی پولشو قبلش واریز کنی بگی برو کیک بخر

خب شماره کارت به من نداد منم نتونستم برم بگیرم بعدشم اصلا شماره کارت نداد دیگه پارتنرم گفت ولش کن خودم بهش میدم الان پارتنرم ازم قبول نمیکنه