2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خندم گرفت ببخشید فکر کردم رشتت مترجمی زبانی ادبیات زبانی چیزی هست آخه چه ربطی داره؟ اون واحد زبا ...

بابا میدونم مشکل دقیقا همون زبان عمومی

خب تو مدرسه چیزی یاد نگرفتم 🤣🤣🤣

بابا اخه کلا چیزی بلد نیستمحتی الفبای انگلیسی رو 😭😭

پس چجوری کنکور قبول شدی

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

خب اگه نری سرکلاش چی میشه؟یکم از قوانین دانشگاه بگید بم؟😭🤣

هیچ نمره کم میکنه منفی میزنه

البته بستگی ب استادت داره حضور غیاب کنه نکنه کلاس برگزار بشه نشه 

It's not worth it
شیمی محض

من کاربردیم 😁

من ترم اول زبان داشتم و زبانمم افتضاح بود ولی خب میشه پاسش کرذ

مث مدرسه نیست بخوان سرکلاس بخوتی و ...

نگران نباش

کدوم دانشگاهی؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

رشتتون چیه؟معمولا ترم اول زبان برنمیدارن واسمون مگر اینکه رشتت مرتبط با زبان باشهاگه یه درسیو نری او ...

اگه حذف بشه مثلا چیز بدی محسوب میشه؟ مثل تجدید شدنه؟🙄😂

دانشگاه روزانه مگه پول میخاد

زمان ما اینطوری بود که اگر درصد زبان کنکور خوب بود پیش نیاز نمیدادن و یک درس ۳واحدی زبان عمومی میدادن ترم اول

منم همین درس رو داشتم ترم اول خیلی ساده بود ...! خب بشین بخون زبان خیلی واجبه

فیلم های انگلیسی کودکانه ببین

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

یادمه یه پسره که بعدها شد عشق چندساله من ازش تیچر خواست که به انگلیسی خودش رو معرفی کنه هول شد بنده خدا نتونست

همین شد انگیزه ش بعدها کلی زبانش خوب شد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️