2777
2789

شوهرم بیرون از شهر کار می‌کرد 

من و مادرشوهرم و پسر دبستانیش رفتیم عروسی یکی از دوستای خانوادگیشون 

مادرشوهرم زنگ زد ک بیا و اینا با اینکه برای من اصلا خرید مانتو شلوار مجلسی نکرده بودن خلاصه با هرینه خودم رفتم خریدم والا بخدا ن ب کسی غر زدم ن چیزی 

خلاصه رفتیم از تو راه مادرشوهرم شروع کرد(اینم بگم ک نمیدونم ب من چرا ب دروغ گفته بود حنابندونه تو تالار گرفتن ولی وقتی عروس با لباس سفید اومد گفتم اینکه عروسیشه گفت عه من نمیدونستم!!!!)

خلاصه از تو راه شروع کرد ک اره هزینه مراسمو مادر دختر داده صفر تا صد!! ب عنوان کادوی عروسی!!

از اونور میگفت حناعه بعدش اینجور میگفت 

مادر عروسم من میشناسم اصلا شاغل نیس وضعشونم کاملا معمولیه و حتی من شنیده بودم داماد جتی نذاشته عروس ی قاشق جهیزیه بیاره 

یا می‌نشست جلوی خودم پیش شوهرم میگفت فلانی رفته ی دختره رو گرفته با هم تو خونه دختره زندگی کیکنن حتی ماشینشو دختره داده پسره استفاده کنه در صورتیکه اون پسره ک میگفت خودش ی ماشین ۴ میلیاردی داشت 

ی چندباریم مادرشوهرم ب من  گفته بود بابات برای پسرم کاری نکرده 

اینم بکم وضع مالیمون از خانواده شوهرم چندین پله بالاتر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خب میگفتی پس خانواده داماد چکار کردن  یا میگغتی چه زشت ک خانواده داماد اجازه دادن عروسیو عروس بگیره کسر شانه براشون 

ولی خیلی بده گوش شوهرتو پر میکنه تو هم سعی کن خودتون ک هستین برعکس اینا رو تعریف کنی برا شوهرت 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

همین دیگه مادرشوهرت چشمش به پول باباته میخواد یه چیزی بکنه ازتون . به نظرم کادو سر عقدم هیچی به داماد ندن مامانت اینا . طلا به خودت بدن فقط

❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍