2777
2789
عنوان

احساس میکنم مریضی دارم

56 بازدید | 9 پست

سلام خانما خوبید من حدودا دوماه احساس میکنم یه مشکلی تو روده هامه همش خارش و سوزش شدید دارم عذر میخوام هم مقعد هم واژن از طرفی حوصله هیچ کاریو ندارم اصلا دوست ندارم پاشم کارامو کنم یه پسر شش ماه دارم که یسره شیر میخوره از سینم نمیدونم بخاطر شیردهیه همش سرگیجه دارم گاهی اوقات احساس تهوع مشکل من بیحالیمه زایمانم فروردین ماه بود سزارین حس میکنم کمخونی گرفتم به شوهرم میگم ببر ازمایش بدم میگه بزار سرم خلوت شه کار دارم

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیردهی خیلی آدمو ضعیف میکنهسعی کن استراحت و تغذیت خوب باشه

تغذیه که شام و نهاره با میوه اینا میخورم ولی اصلا دلپیچه دارم گاهی گلو درد گاهی پا درد نمیدونم موهام میریزه وحشتناک

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

تغذیه که شام و نهاره با میوه اینا میخورم ولی اصلا دلپیچه دارم گاهی گلو درد گاهی پا درد نمیدونم موهام ...

منم همینم

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

عفونت دارم هرچیم دارو‌و امپول مبخورم انگار ن تنکار

خب دگ. ربطی ب رودت نداره..چون من عفونت واژن داشتم مقعد و واژن ب شدددت سوزش و خارش داشت.

رابطه دهانی و بزاق رو از رابطتتون کاملا حذف کن

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

یعنی نگرام نباشم من اسید فولیکم میخورم با ویتامین‌دی

ریزش موها ک کاملا طبیعیه

واس روده ها ی دکتر برو 

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔