2777
2789
عنوان

دخترم دوماه دیگه سه سالش میشه اما

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست

اینجور که پیداست بچه تون مشکل داره

چون همه بچه ها تو این سن در حد داوینچی و کمال الملک میکشن

آخه دختر خوب از بچه این سنی چه انتظاری داری

همون خط خطی هم که میکنه خوبه

همونایی که بهت ایراد گرفتن ببین میتونن یه خط صاف بکشن؟

ول کن بابا به خاطر به به و چه چه کردن بقیه بچه رو وادار به کاری نکنید ویترین که نیست 

مثلا منی که کار با سیاه قلم بلد بودم چی شد؟؟؟؟

چه به دردمون خورد؟؟؟؟

بالاخره یاد میگیره تو مدرسه

بچه باید تا هفت سالگی فقط بازی کنه حال بچگیشو ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست گرفتن نمیدونم ولی چرا بلد نیست رو کی میگ؟ینی به نقاشی بچه سه ساله هم کار دارن؟یا دکترو بهداشت من ...

نه خانوادم آخه بچه خواهرم از سه یالگی نقاشی میکشید الانم کلاس میره خیلی حرفه ای نقاشی میکشه با اون مقایسش میکنن متاسفانه

براش مدادگیر بخر بعد براش ی مربع ی مثلث بالاش بکش میفهمه معنی خونه ماشین بکش براش خورشید بکش

همه کاری کردم نزدیک سه تا دفتر نقاشیه ۶۰برگ براش نقاشی کشیدم همه اسباب بازیاشو براش کشیدم ده دست مداد رنگی و شمعی و پاستل رنگیو گواشو آبرنگ گرفتم اما اصلا فایده نداره 

همه کاری کردم نزدیک سه تا دفتر نقاشیه ۶۰برگ براش نقاشی کشیدم همه اسباب بازیاشو براش کشیدم ده دست مدا ...

گناه داره بچه اینقدی چیزی نمیفهمه بزار زمانی ک رفت پیش دبستانی اینا کلاس نفاشی درحد ساده یادش میدن

همهی اون وستیلو گرفتی جم کن لطفا 

چون بچه هر چیزی رو خیلی زیاد داشته باشه و همش تاکید کنی ازش زده میشه 

یکی دوتا مداد رنگی ساده با یه مداد سیاه سه گوش با چن تا شابلون ساده ک طرحاشو دوس داشته باشه 

بذار جلوت خودت بکش چن تا ...

اصلنم هیچی بهش نگو 

بعد دفترو همونطوری رها کن برو 

از جایی ک نبینه ببین عکس العملش چیه 

علاقه داشت میاد حداقل می بینه 

اگه اینکارم نکرد ینی علاقه ش به چیز دیگه ای یه 

نه خانوادم آخه بچه خواهرم از سه یالگی نقاشی میکشید الانم کلاس میره خیلی حرفه ای نقاشی میکشه با اون م ...

خب شاید استعداد اون تو نقاشی و هنره

بچه تو قراره اصن ی ورزشکار نامدار بشه

این مقایسه های مسخره رو بنداز دور

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب شاید استعداد اون تو نقاشی و هنرهبچه تو قراره اصن ی ورزشکار نامدار بشهاین مقایسه های مسخره رو بندا ...

به خدا شایدم همینطور باشه واقعا خیلی سختمه با یه بچه کوچیکه ۸ماهه اینهمه وقت براش میزارم هیچ علاقه ای نشون نمیده از دست بقیه اعصابم خورده که چون شیرزد کردم همه گفتن دیگه وقت نمیکنی به اون اولیت برسی هیچی یادش نمیدی به خدا که اینطور نیست من اصلا از رسیدگی بهش کم نذاشتم با اینکه دومیم ناخواسته بود اما حرفای بقیه عذابم میده چون همه مخالف دومی آوردن بودن اما تقصیر من چیه من واقعا دارم تلاش میکنم از خوشیای خودم میزنم ولی چه فایده خب چه کنم که دوست نداره نقاشی

به خدا شایدم همینطور باشه واقعا خیلی سختمه با یه بچه کوچیکه ۸ماهه اینهمه وقت براش میزارم هیچ علاقه ا ...

تو مادر خوبی هستی 

نگران حرفای مردم نباش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️