2777
2789
عنوان

اگه یه خانوم با پوشش دلخواهش

177 بازدید | 26 پست

مثلا کوتاه طوری که برجستگی باسنش معلوم باشه جایی باشه نزدیکتون و  به چشمتون بخوره و همسرتونم یه لحظه نگاهش بیفته ( خود اون خانم توی دید مستقیم بود ) و  مسیر نگاهشو عوض کنه 

ناراحت میشین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

خوب چیکار کنه جلو چشمش بوده دیگه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چی بگم والا من که همسر ندارم اما با توجه به اخلاقم میدونم اگه این چیزا رو ببینم زندگی رو سیاه میکنم ...

خب گناه شوهرت چیه که اون خانم دقیقا تو مسیر بود . جلوی چشمت دراد یهو خودتم نگاهت میفته

خود مردا هم باسن دارن . تازه پرتر و چاق تر هم هست و آدم خجالت می‌کشه از پشت میبینشون. بعد یعنی شوهرت باسن ندیده است ؟ باسن تو رو ندیده ؟ تو گوشیش نمیتونه باسن زن ببینه؟ نمیتونه فیلم خراب ببینه ؟

حتما باید زنای دیگه رو تو قفس کنیم که شوهر هیز تو نبینه ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

ی بار این اتفاق افتاد

شوهرمو دیدم دوبار نگاش کرد

ب شوهرم گفتم بشه سه بار ب ی دختر نگا کنی چشاتو درمیارم 

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

من ناراحت میشم چون خودم آقایون رو نگاه نمیکنم ، تو گوشیشونم بخوان نخوان این کانالل های تلگرامی هستن نشون میدن ، اوایل ناراحت شدنم رو بروز دادم و مستقیم گفتم بهش ولی دیگه اهمیت ندادم اونا فکر میکنن ما داریم کنترلشون میکنیم و بدتر میکنن