2777
2789
عنوان

بیاید دیگه خسته شدم

101 بازدید | 2 پست

بچه ها ما رفتیم شمال قبلش همسرم گفت فعلا به خانوادت چیزی نگو منم نگفتم تا رفتیم اونجا یکی دو روز گذشت به مادرم گفتم که نیستم خونه بعد که همسرم گفت که گفتی به خانوادت گفتم اره ، داد و بیداد کرد که من گفتم نگو تو رفتی گفتی ،منم با ارامش گفتم گفتی که فعلا نگو بعدش ببخشید اگه گفتم چرا نگم خانوادمن چرا فک کنن تو منو جایی نمیبری ، یکم اروم شد بعد رفتیم خونمون بابام پرسید ماشینتون چی شد قبلا من رفتم طلاهامو ازشون گرفتم گفتم میخوایم ثبت نام کنیم دیگه چیزی نگفته بودم ، اینو که شوهرم شنید فک کرده من همه چیو میرم میگم اخلاقش باهام بد شد همونجا گفت جاسوس میری همه خبرارو میدی من دیگه چیزی بهت نمیگم ، بنظرتون چیکار کنم نمیتونمم بی تفاوت باشم براشم توضیح دادم ولی تو مغزش نمیره

شوهر من خودش میره به خانواده خودش رفیقاش غریبه ها هممممممممممه جزئیات زندگیمون رو میگه اما اگه من‌کوچکترین حرفی بزنم باهام دعوا میکنه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
شوهر من خودش میره به خانواده خودش رفیقاش غریبه ها هممممممممممه جزئیات زندگیمون رو میگه اما اگه من‌کو ...

همین دیگه بخدا، شوهرم کارای بانکی پدرشو‌انجام میده اون روز شنیدم به مادرشوهرم میگفت که پولاشو انتقال داده به یه کارت دیگه اس ام‌اس موجودیشم پاک کرده که شوهرم نبینه ، انقد خودم ناراحت شدم ولی به شوهرم نگفتم که از اونا ناراحت نشه ولی وقتی اینجوری باهام رفتار می‌کنه دلم خیلی میشکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.