2777
2789
عنوان

سقط کردن

134 بازدید | 13 پست

سلام دوستان میشه لطفعا راهنماییم کنید 

دوستانی ک میخوان هیت بدن و بگند فلان نکن بهمان نکن خواهش میکنم اذیتم نکنید اگ می تونید راهکار بدین با قرص دارو یا هرچیزی کمکم کنید 

۱۸ سالمه ۱ بچه کوچیک شیر خوار دارم الان دباره بار دار شدم اما خودم متوجه نشدم ۵ هفته هستم میخاستم بندازمش چون شرایطشووو اصلا نداریم بندرعباس هستم کسی می تونه راهنمایی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز شرایطش رو نداریم همسرم سر کار نیست خونه نداریم خونه مادر شوهرم هستیم

چرا پیشگیری درست درمونی نکردی؟

حالا دیگه شده کمکی هم داره مادشوهرت هست بیار 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم نکن خیلی بدشانسی میاره نکن خدا قهرش می گیره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خوب چی بگیم 

برو دکتر زنان خودش راهنماییت میکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیز شرایطش رو نداریم همسرم سر کار نیست خونه نداریم خونه مادر شوهرم هستیم

کاش جلوگیری میکردی 

اگه جلوگیری کردی و اینجوری شده بدون شاید خدا میخواد به وسیله بچه دومت خیلی چیزا بهت بده نکن اینکارو با خودت و خانوادت.... 

شاید اگه دنیا بیاد قراره روزی زیادی بهتون برسه شماره صاحب خونه کنه و.... 

هیچکس از آینده خبر نداره 

دنیا ویژگی ش همینه ممکنه یه شبه آدم پولدار بشه ممکنه یه شبه فقیر بشه