2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محب کوثر عرفان لاله فرمانیه

ببین من یه شهاب الدینی میشناسم چندسال پیش بیمارستان چمران کار میکرد سه تا از دوستام پیشش سزارین کردن خیلی راضی بودن میگفتن هم از نظر برخورد و هم تخصص عالی بود حالا نمیدونم ایشون همونه یا نه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ببین من یه شهاب الدینی میشناسم چندسال پیش بیمارستان چمران کار میکرد سه تا از دوستام پیشش سزارین کردن ...

بعله نمی‌دونم هنوزم چمران میره یا نه قبلا انگار میرفته

بعله نمی‌دونم هنوزم چمران میره یا نه قبلا انگار میرفته

خوب اگر همون بوده که خیلی ها ازش راضی هستن،من چون خودم همیشه برای همه کارهام چمران میرفتم بیشترشون رو میشناسم کادر پزشکیشون خیلی خوبه حالا همون پزشکان ممکنه جای دیگه ای هم برن به نظر من خیالت راحت باشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود