2777
2789
عنوان

یه گوهی خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 49 پست

بشین زندگیتو بکن به شوهرت بگو دیگه خوشم نمیاد حرفی غیر از خودمون دوتا تو زندگیمون باشه 

خودکشی هیچ حل نمیکنه فقط بیشتر گرفتار میشه همه آدم ها مشکل دارن راهش اینه خودشون بکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش خودتو آروم کن ،این اختلافا توهمه خونواده ها هست ازمسیر عقل و درایتت خارج نشو همه چیو بسپار ...

اخه شوهرمم مقصره ب زورررر میگ با مامانم زندگی کن

حتی کتکمم میزنه ک باید باهاشون زندگی کنم

تروخدا برای حرف زدن پسرم یه صلوات مهمونم میکنی 🌷🌷

بشین زندگیتو بکن به شوهرت بگو دیگه خوشم نمیاد حرفی غیر از خودمون دوتا تو زندگیمون باشه خودکشی هیچ حل ...

من دیگ از همه طرف پرم جایی برام نمونده

اون از خانوادم

اینم از اخلاق گوه شوهرم و اینک مجبورم میکنه با مامانش زندگی کنم و..... 

من دیگ از همه طرف پرم جایی برام نموندهاون از خانوادماینم از اخلاق گوه شوهرم و اینک مجبورم میکنه با م ...

فعلا تحمل کن به همسرت محبت کن شاید تا چند سال دیگه یه خونه جدا بگیره

اخه شوهرمم مقصره ب زورررر میگ با مامانم زندگی کنحتی کتکمم میزنه ک باید باهاشون زندگی کنم

ازاول نمیدونستی مادر داره ،الانم مادرشه بندازش توخیابون،مردا رو مادرحساسن این هما مشکل دق دلی همینه ک بامادرش زندگی نمیکنی وفکر میکنه دوسش نداری ،چراغ سبزنشوک بده زندگیت ازین رو به اون رومیشه انشالله

ازاول نمیدونستی مادر داره ،الانم مادرشه بندازش توخیابون،مردا رو مادرحساسن این هما مشکل دق دلی همینه ...

ینی میگی قبول کنم؟ 

ازاول نمیدونستی مادر داره ،الانم مادرشه بندازش توخیابون،مردا رو مادرحساسن این هما مشکل دق دلی همینه ...

میدونستم ولی نمیدونستم مادرشم یه سلیطه اس