2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم اینجوری ادامه بدم

65 بازدید | 12 پست

اینهمه تفااااوت مگه میشه؟؟؟؟

تو فامیل از همه ندارتر،فقیرتر،بدبخت تر از من وجود نداره

هی به خودم تلقین مثبت میکنم ولی یه جایی کم میارم

تا کی خجالت بکشم؟؟؟

خواهرام ماشالله(خدا بیشترش کنه)انواااااع عمل های زیبایی.خریدهای آنچنانی،دکوراسیون خونه بیست....اینم من حتی حتی حتی یه وسیله خونه که وااقعا ضروووووریه نمیتونم بخرم

از عید تا الان خواهرم ۶ تا مانتو خریده تازه اونی که من خبر دارم

من چی؟مانتوی چندین سالمو دارم میپوشم دیگه این اواخر دیدم خیلی ضایع شده رفتم ۴۹۸ تومن دادم یه تابستونی خریدم اونو میپوشم

ازینورم خواهرشوهرام چند برابر بالاتر از خواهرام

چه جوری زندگی کنم؟

از همه چی متنفرم

خدایا به منم یه نگاهی بکن لطفا

دلم داشت میترکید گفتم حداقل بیام اینجا خودمو یکم آروم کنم

دلم برات تنگ شده حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت وضع مالیش خوب نیست مثل شوهر های اونا خب حتما؟...بنظرم ریز نشو تو زندگیشون .اینکه تعداد خرید مانتو های خواهرت میدونی.خیلی بده فقط خودتو عذاب میده....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
شوهرت وضع مالیش خوب نیست مثل شوهر های اونا خب حتما؟...بنظرم ریز نشو تو زندگیشون .اینکه تعداد خرید ما ...

ریز نمیشم ولی وقتی باهمیم اونا از بوتاکس و فیلر و فلان لباس و ....حرف میزنن منم لالمونی میگیرم حرفی برا گفتن ندارم دلم میترکه خب

هی بهم میگن چرا بوتاکس نمیکنی چروکات داره بیشتر میشه تا کی بگم نمیتونم؟؟؟تا کی بگم میترسم؟؟؟

من ریز نمیشم ولی وقتی میبینم من همیشه لباسای رنگ و رو رفته و مشکی میپوشم همه رنگی و نو خب گریم میگیره

دلم برات تنگ شده حسین

ریز نمیشم ولی وقتی باهمیم اونا از بوتاکس و فیلر و فلان لباس و ....حرف میزنن منم لالمونی میگیرم حرفی ...

بهتر رفت و امدت کمتر کنی تا ذهنت آروم بشه...البته راه حل اصلی نیست....اما بهتر از خودخوری شبانه روزیه....شغل همسرت درامدش چقدره؟

بهتر رفت و امدت کمتر کنی تا ذهنت آروم بشه...البته راه حل اصلی نیست....اما بهتر از خودخوری شبانه روزی ...

خیلی غصه میخورم

دست خودم نیست 

وقتی میان خونم خجالت میکشم مبلام داغون شدن صدا میدن هر چی تمیز میکنم دیگه لکه هاش نمیرن دوس دارم فقط گریه کنم

من فقط میپزم میشورم میسابمم ماشالله اونا انقدر غذا نپختن و از بیرون آوردن دیشب خواهر میگفت دیگه یادم رفته چه جوری غذا میپزم

خدا بیشترشون کنه ول منم میخوااااااااام خداااااا

دلم برات تنگ شده حسین

خیلی غصه میخورمدست خودم نیست وقتی میان خونم خجالت میکشم مبلام داغون شدن صدا میدن هر چی تمیز میکنم دی ...

بنظرم خدا همه چی به کسی نمیده....همه چی رو هم از کسی نمیگیره....شاید بهتره ذهنت منحرف کنی از مال منالشون.....رو داشته های خودت تمرکز کنی....مثلا بچه ی سالم.تن سالم..همسر پاک.مهربون...خنده های از ته دل....اینا چیزایی هستن.که شاید با داشتن پول هرکسی به دستشون نیاره.....اگه میتونی...یه هنر هم مثل قلاب بافی یاد بگیر.از نت هم میتونی یاد بگیری..تو خونه مشغول شو.....کار هنری کمکت میکنه....روحیه ی بهتری داشته باشی.