2777
2789
عنوان

امکان بارداری با ازمایش منفی

88 بازدید | 9 پست

من رابطه با ک ا ن د و م داشتم ولی بازم از ترس اینکه نکنه خطا داشته باشه و از ترس پیش اب ۴۰ ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم ۹ روز بعد از قرص لکه بینیم سروع شد تا ده روز و بعد ۴ روز خونریزی زیاد داشتم همراه با لخته و دفع پوست سفید و بعدش دوباره ب مدت ۷ روز لکه بینی. ۲۰ روز بعد از رابطه هم ازمایش خون بتا دادم عددش زیر یک بود و منفی .الان تازه سینه هام یکم حساس شدن امکانش هست باردار باشم؟!!

نمیخواد تکرار کنم ازمایشو؟

😶 بعد اینهمه خونریزی کجا امکان بارداری هست دبگه

اخه تو نینی سایت میخوندم نوشته بودن با وجود پریودی و ازمایش منفی باردار بودن استرس گرفتم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما میشه لطفا راهنمایی کنید من خیلی استرس دااارم

ببینید من چون بینی عمل کردم نمیتونم رابطه داشته باشم واسه همین بدون دخولن این چند وقته با این حال دیشب بتا دادم کمتر از ۲ بود دکتر گفت ممکنه به خاطر مصرف اورژانسی این ماه اصلا فقط لکه بینی داشته باشی حالا شما بازم بتا بده بدنت بهم ریخته