2777
2789

کلا خیلی وقته باهاش مشکل دارم

شبا اگه توی اتاق خودم تنها بخوابم قطعا بین ساعت ۱ تا ۳ از خواب بیدار میشم با یه حالت ترس و هیچوقت نشده من توی اتاقم بخوابم و وسطش بیدار نشم.... ولی مثلا اگه توی هال بخوابم اصلااا اینجوری نمیشه....یادمه خواهرزاده هامم وقتی بچه بودن گاهی میاوردن پیشم میخواستم بخوابونمشون اصلا تو اتاق من آروم‌ نمیگرفتن و ناله میکردن تا میاوردمشون بیرون میخوابیدن...

الان چندوقته کلا شبا توی هال میخوابم بعد شبا که همه میخوابن بازم‌همون حدود ساعتای ۱ به بعد یهو یه صدای حرف زدن که خیلی بلنده ولی من متوجه زبونش نمیشم در حدود مثلا یه کلمه میشنوم 

یا چند شب پیش بختک روم افتاد اما نه حالت عادی!اینجوری بود که اول با یه حس بد از خواب پا شدم بعد چند دقیقه که داشت چشمام گرم میشد احساس کردم یکی داره پامو تکون میده و میخنده! چشمامو باز کردم ولی نه میتونستم حرف بزنم و نه بدنمو تکون بدم فقط تونستم حضور یه دختر بچه رو پایین پاهام حس کنم که میخنده و پامو تکون میده

در واقع پام تکون نمیخورد ولی من حسش میکردم کاملا... خیلییی وحشتناک بودددد چون نه میتونستم جیغ بزنم نه هيچی

امشبم وقتی همه خواب بودن صدای ورق زدن کتاب شنیدم از اتاقم و دوباره اون حس سنگینی 

صبحم با یه حالت ترس بیدار شدم تا رفتم‌اشپزخونه یه لیوان بردارم در عین تعجب لیوان خارجی ای که تا حالا ۷۰۰ بار از دستم افتاده بود و آخ نگفته بود از فاصله کم افتاد تو سینک و پودر شد🫠

دیگه بریدم نمیدونم چیکار کنم؟این چندوقت حتی تمرکز و انرژی لازم واسه درس خوندنمم از دست دادم

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
این تاپیکو باید شب میذاشتی 😂

من واقعا دنبال راهکارم!

اتفاقا از عمد شب نذاشتم نگن سر کاریه میخوای مارو بترسونی و...

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ذکرو بگو میرن یکم آروم میشیذکریونسیه هسلااله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.

ممنونم 

شما نمیدونین چه دعایی باید توی اتاقم بزارم که اوضاع یکم‌ آروم بشه؟

اتاقتم قرآن بخون بلند روزا

میخونم‌ گاها