2777
2789
عنوان

چی میشه ک یه آقا بعد ازدواج⁉️

185 بازدید | 19 پست

بنظرتون پسرایی که تو دوران دوستی به دوست دخترشون احترام میذارن عقب تر از اون راه میرن و صندلی براشون عقب میکشن و در ماشین رو باز می‌کنند بعد ازدواج هم همینطوری میمونن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اینکاراشون به خاطر تربیت درستشون باشه اره تا اخر میموننولی اگر برای مخ زنی هستش نه

مخ زنی که مثلا خواهرمم اومده بود باهاش حرف بزنه عقب تر از اون راه می‌رفت و یا صندلی رو هم برای اون تو کافه کشید عقب

اگر رابطه دوستی مدت زیادی گذشته باشه و طرف همچنان بر اون رفتار پایبند باشه نود درصد آره بستگی به خودت هم داره که 

طرف مقابلت را از خوب بودن خسته و دلزده نکنی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین شوهر من بعد اینهمه سال که از دوستی و ازدواج مون میگذره هنوزم خیلی خوبه. ولی یه واقعیت و باید قبول کنیم خیلی چیزا یه خورده کمرنگ تر میشع بعد ازدواج همون طور که من اون شور اولیه رو شاید نداشته باشم کاملا طبیعیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت