2777
2789
عنوان

مدرسه بچم خیلی دوره چیکار کنم

565 بازدید | 39 پست

اول دبستانه ۳ تا ایستگاه اتوبوس فاصله هست.هیچ مدرسه نزدیکتر نیست.اتوبوس خور نیست. از کوچه پس کوجه باید رفت

رفتنا از خونه ب مدرسه خیلی خسته میشه و سر کلاس بی حوصله اس از خستگی.

برگشتنا مشکلی نیست چون خسته میشه میاد خونه استراحت میکنه

پول سرویس و اسنپ ندارم چیکار کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته خودتون ماشین ندارین؟

نه خدا امواتتو بیامرزه داشتم ک غمی نبود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب عزیزم چاره ای نیست سرویس باید بگیری چند تا خانواده هم مسیر پیدا کن یا به مدیر بگو ببین هم مسیر کسیو دارن بچه شما رو با مبلغ کمتر ببرن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
سه ایستگاه زیاده؟

۳تا ایستگاه اتوبوس پیاده رفتن برای ی بچه اول دبستانی خیلیه

خوب عزیزم چاره ای نیست سرویس باید بگیری چند تا خانواده هم مسیر پیدا کن یا به مدیر بگو ببین هم مسیر ک ...

میگن ۶میلیون میشه حداقلش