2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیدونم چقد میشه ولی بدون بیمه گرون میشه الان که بیمه سلامت هست رایگانه چرا اونو نداری؟

با بیمه سلامت هم همون حدون پنج شش تومن میشه.بدون بیمه در بیمارستان دولتی ۱۴ تا ۱۶ تومن و خصوصی ۴۰ تا ۶۰ تومن

با بیمه سلامت هم همون حدون پنج شش تومن میشه.بدون بیمه در بیمارستان دولتی ۱۴ تا ۱۶ تومن و خصوصی ۴۰ تا ...

جدی؟بیمش فک کنم روستاییه..با بیمه روستایی تو بیمارستان دولتی چقد میشه؟من فک کردم چون دولتیه زیر ۲تومن هست

جدی؟بیمش فک کنم روستاییه..با بیمه روستایی تو بیمارستان دولتی چقد میشه؟من فک کردم چون دولتیه زیر ۲توم ...

فکر نکنم.تا اونجایی که من خبر دارم باید سه چهارتومنشو خود بیمار بده.

با بیمه سلامت هم همون حدون پنج شش تومن میشه.بدون بیمه در بیمارستان دولتی ۱۴ تا ۱۶ تومن و خصوصی ۴۰ تا ...

بله درسته میگه بیمه ندارم میگم سلامت رایگانه میتونی داشته باشی مثل تامین اجتماعی لازم نیست حق بیمه پرداخت کنی 

خب روستایی رو تو دولتی قبول میکنن چرا میگی بدون بیمه

اخه فک کردم بیمش حالا تاثیر نداشته باشه زیاد..حالا با بیمه روستایی تو بیمارستان دولتی چقد میشه حدودی بنظرتون