2777
2789
عنوان

چقدر هول زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 58 پست
حالا بی ام و ۲۰۰۰ که به روغن سوزی افتاده و تو خرجش موندی نمیتونی خرج تعمیرشو بدی کسیم ازت نمیخره صاح ...

اره دقیقا ولی اگه این باشه الان میگه با li730 2020 میرم اسنپ😂

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامران تو همینکه خودت تو سایت زنونه عضوی نشون میده هول دو عالمی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ما هم یه بار سوار اسنپ شدیم ساعت ۵ صبح بود یارو مشخص بود قرصیه میگفت روانپزشکم اوقات بیکاری میرم اسنپ وقتایی که خواب به چشمم نمیاد چند بار همینجوری دور زدم تو شهر پلیس بهم گیر داده مجبور شدم اسنپ بردارم🙄

بعد میخواست طبیعی جلوه بده میگفت قبل از شما یه پیرمردی حالش خراب بود بردمش اورژانس درب حیاط بیمارستان نگهبان بهم گیر داد نرو تو فوری کارت روانپزشکیمو نشونش دادم کلی احترام گذاشت عذر خواهی کرد باز کرد درو !!!!

میخواستم بگم ما بدون اینکه کارت نشون بدیم وقتی میگیم بیمار حالش خوب نیست نمیتونه راه بره درب حیاط بیمارستان رو باز میکنن برامون اینقدر سخت نگیر

خلاصه کلی کلاس گذاشت با پزشک بودنش 

حالا بگید هول شمایید یا ما 😆

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ما مثل فک و فامیلا شما نیستیم الکی ننگ نچسبونید به کسی جبهه هم نگیر

فک و فامیلای ما تو اسنپ کار نمیکنن خیالت راحت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
گوشی باباتو چک کن متوجه میشی

@niniyar‍ این نر علاف رو لطف میکنید جمع کنید از سایت؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیا برو گمشو باباتوهم شما راننده تاکسیا اول و آخرتون همینهفقطم واسه اینکه حوصلتون سر نره انجام میدین ...

ببین من هرجابرم عاشق اعصابت میشم😂😍

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸