ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چندسال پیش دندون دردی گرفتم که با مسکن هم خوب نمیشد فقط یذره دردش کمتر میشد دارو و.....انگار نه انگار اخرش رفتم اورژانسی حجامت زیر چانه زدم بعدش یه مسکن خوردم و اخرین مسکنم بود دردش رفت ولی داروهارو ادامه میدادم عفونت و ورم خوب بشه جامع امام رضا ع با اب عسل و........
بعد مسواک کن بره تو خورد دندون نصف درد رو میخابونه
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چی بگم متاسفانه بعضی خمیر دندون های معروف تبلیغاتیباعث پوسیدگی بیشتر دندان میشهفعلا واسه آروم شدنش ک ...
دوساله دیگ خمیردندون گیاهی میزنم اتفاقا همه ی پوسیدگی دندونامو از همین خمیردندونا میبینم از وقتی نمیزنم دندون جدید اضافه نشده همون قبلیاس ک هنوز نتونستم درستشون کنم
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه