2777
2789
عنوان

فیبروادنوم با ویتامین E

55 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من دوتا فیبروادنوم دارم توی سینم درد ندارم گاهی درحد یک ثانیه ولی وقتی قرص ویتامین E میخوردم درد داشتم شدید مخصوصا وقتی دراز میشدم بعد میخاستم بلند بشم سینهام وحشت ناک درد میگرفت ترسیدم درد باعث بزرگتر شدنشون بشه قرص رو قطع کردم مطرف نکردم بنظرتون چرا درد داشتم کسی تحربه ای داره لطفا کمکم کنه ممنون میشم🙏

وای منم چند روزه فهمیدم ،ازوقتی ویتامین ای میخورم انگار بزرگترشده و دردناکه ولی قبلش اینجوری نبود من ...

منم خیلی ترسیدم رژیم گرفتم شدید فقط سبزیجات میخورم به امید اینکه کم کم جذب بدنم بشه و از بین بره حالام ویتامینو دیگه نمیخورم چون میترسم بزرگ بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی ترسیدم رژیم گرفتم شدید فقط سبزیجات میخورم به امید اینکه کم کم جذب بدنم بشه و از بین بره حال ...

ب من دکتر هیچی نگفت ،رژیم نداد نگفت چی بخور چی نخور فقط ویتامین ای داد ،ب شماچی گفتن؟میخوام برم ی دکتر دیگ ،مگ تغذیه رو باید رژیمی کنم؟

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
ب من دکتر هیچی نگفت ،رژیم نداد نگفت چی بخور چی نخور فقط ویتامین ای داد ،ب شماچی گفتن؟میخوام برم ی دک ...

به منم هیچی نگفت منم فقط ویتامین شما بایدرز چند هستید چندتا دارید من دوتا دو سینه . من خودم دیدم خیلیا گفتن با رژیم کوچیک شده منم گفتم امتحان کنم . میگن هیچ درمانی نداره مگر جراحی من میترسم از جراحی و حتی سونو هم درد داشتم دستگاه روفشار میداد میترسم دوباره برم 

به منم هیچی نگفت منم فقط ویتامین شما بایدرز چند هستید چندتا دارید من دوتا دو سینه . من خودم دیدم خیل ...

والا ب من گفت تو دوتاسینه هات هست ،تو سینه ی چپ توده هم هست ،والا سایزشونو یادم نیست الان ،طب سنتی رفتم گفت ۲ماه اینارو انجام بده ،بعد برو سونو ،اره خیلی درد داره ،من ازمامو خیلی میترسم ،انشالله کوچیک بشه 

والا ب من گفت تو دوتاسینه هات هست ،تو سینه ی چپ توده هم هست ،والا سایزشونو یادم نیست الان ،طب سنتی ر ...

عزیزم اصلا سمت چیزای سنتی نرو فقط جراح باید نظر بده مواظب خودت باش شما هم رژیمو رعایت کن ایشالا کوچیک بشه

عزیزم اصلا سمت چیزای سنتی نرو فقط جراح باید نظر بده مواظب خودت باش شما هم رژیمو رعایت کن ایشالا کوچی ...

والا دکتر خسرو زارع ،تو اینستادیدم کامنتارو بالایرهزارنفر گفته بودن خوب شدیم و...منم گفتم دوماه امتحان کنم ببینم چجوریه والا میترسم ،هم از سونو هم مامو هم ازبزرگ شدنش

والا دکتر خسرو زارع ،تو اینستادیدم کامنتارو بالایرهزارنفر گفته بودن خوب شدیم و...منم گفتم دوماه امتح ...

منم خیلی نگرانم کنکور هم دارم باید درسم بخونم این مشکلم هست خیلی تحت فشار روحی روانیم . ایشالا دوتامون چیزی نباشه و رفع بشه