2777
2789

واقعا دیگه خسته کننده شده، آره زیاد موندم ولی همیشه بهتر شدم

شرایط بدی داشتم

تلاش کردم

خیلی هم زیاد تلاش کردم

همیشه ی همیشه ی همیشه پارتنرم کمکم کرده

ولی تو خانواده واقعا کمترین جایگاه رو دارم

کسی که هم سنی هم درسی (نسبت به زمانی که من همسنش بودم) از من پایین تره بهم تیکه های سنگین میندازه

گاهی میگم یعنی این وضعیت ادامه داره؟ 

تا آخر عمرم قراره حرف بشنوم؟ 

دیگه تا کی واقعا 

پزشکی هم قبول شم راجع به همون قبولیم میزنن تو سرم

واقعا از اینکه تو بحثای بی ربط بحث کنکور منو میکشن وسط و حرفای سنگین میزنن خسته شدم

درسته که میدونم پارتنرم هست و اون درکم میکنه ولی واقعا اینکه خانواده ای که توش بزرگ شدم اینجوری هی پشت کنکوری بودنمو میزنن تو سرم دیگه واقعا خسته کننده شده

خب آره خیلی هم کمکم کردن پدر مادرم احمق نیستم عقلم میرسه و قدردانشونم

ولی اینکه تو کوچیک ترین بحثی سریع گارد میگیرن که تو هیچی بلدنیستی تو کار خونه نمیکنی تو درست به جایی نرسیدی بازم پشت کنکور میمونی واقعا دیگه خسته شدم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله؟

ببخشید سنمو نمیتونم بگم خنده داره ولی واقعا درونگرام ولی برای اینکه احترام بذارم بهتون بدونید از 20 گذشتم ولی زیاد نه

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

شما میخوای تا صبح بیدار بمونی نتایج بیاد؟😅

بله بیدارم به خدا نمیتونم بخوابم    نمیشههههه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

ببخشید سنمو نمیتونم بگم خنده داره ولی واقعا درونگرام ولی برای اینکه احترام بذارم بهتون بدونید از 20 ...

خانواده ات وضع مالیشون خوبه؟چرا نمیری آزاد؟

ولی خب اگر میخوای واقعا پزشکی قبول بشی و هدفته گوشیتو خاموش کن تا کنکور 

برای ارتباط و اینام یه نوکیا بخر جایی رفتی خانواده ات نگران نشن خوش به حال کنکوریای قدیم فضای مجازی نبود رتبه ها خوب میشد 

در نهایت با این سهمیه ها حتی اگر آزادم اوردی برو

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

عزيزم سعي كن نشنيده بگيري فقط روحيه خودتو ضعيف ميكني و اونا به هدفشون ميرسن

چند بار كنكور دادي؟ حتما پزشكي ميخواي؟

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

نمیدونم اگه مردود شم آره مجبورم

اگه رشته تاپ میخوای ارزشش رو داره بمونی. پسر عمه خودم با29 سال سن بعد از فوق لیسانس اومد کنکور تجربی داد اونم دو سال. سال اول قبول نشد ولی سال دوم دندون ارومیه آورد الانم داره درسشو تموم میکنه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

خانواده ات وضع مالیشون خوبه؟چرا نمیری آزاد؟ولی خب اگر میخوای واقعا پزشکی قبول بشی و هدفته گوشیتو خام ...

آزاد قبول شم میرم خونواده م خونواده ی خوبین در اصل؛ مشکل من اینه که کااااااااملااااااا مثل یه خونواده ی ایرانی رفتار میکنن که از نظر خودشون اوکیه از نظر من نه واقعا آزار دهنده ست. یعنی اینکه هی بهم یادآوری کنن تو پشت کنکوری هستی از نظرشون یه راهیه که باعث میشه من به خودم بیام و این باعث شده برادرم به خودش اجازه بده راجع به کنکورم هر حرفی بزنه 

اگر دوست داشتی رتبه و هدف دلخواهتم بگو

ببین من خیلی درونگرام خب راحت نیستم راجع به خییلی چیزا حرف بزنم

اینکه تاپیک زدم و حرفمو گفتم هم سختم بود هم دیگه خیلی دلم شکسته بود و میخواستم ببینم دخترای دیگه ای هم مثل من هستن؟

ببین رتبه م در حدیه که هم پارسال هم پیارسال پزشکی تعهدی تهران رو آوردین باهاش حتی با حدود 700 تا بیشترش ولی باز نمیدونم میارم یا نه

عزيزم سعي كن نشنيده بگيري فقط روحيه خودتو ضعيف ميكني و اونا به هدفشون ميرسنچند بار كنكور دادي؟ حتما ...

دیگه واقعا زور داره میبینم به برادرم چیزی نمیگن فقط به من میگن چون فکر میکنن این گفتنشون به نفع منه 

ببین من خیلی درونگرام خب راحت نیستم راجع به خییلی چیزا حرف بزنماینکه تاپیک زدم و حرفمو گفتم هم سختم ...

میاری دختر ریلکس باش

من با ۲۵۰۰۰ منطقه یک خیلی امیدوارم پرستاری ازاد شهرستان کوچیک میارم🤣بعد تو ناامیدی بیخیال شل کن ایشاالله امسال روپوش سفیدتو تن میکنی