2777
2789
عنوان

بچه ها شما اگه پدرومادرشوهرتون تا شش ماه نیان دیدن بچه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 39 پست
اره به این علت که از ما خیلی دور هستن و شرایط اومدن هیچجوره ندارن

برای من شرایطشون متفاوته هم راهشون دور نیست هم شرایط واسه اومدن داشتن اونم هر هفته

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

اگه آدمای بدی نیستن  برید خونشون نزار کش پیدا کنه این موضوع 

ولی اگه از بد جنسی میکنن اینکارو نرو

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دیر به دیر همو میبینیدچه بی احساسن

ما با وجود مشغله و اینکه شهر دیگه بوذیم تمام سعیمونو میکردیم مرتب سربزنیم ولی اونا سالی یکی دوبار میومدن،اما الان توی یه شهریم

برای من شرایطشون متفاوته هم راهشون دور نیست هم شرایط واسه اومدن داشتن اونم هر هفته

عزیز من دقیق از اخلاق خانواده همسرت چیزی نمیدونم 

اگه ادمهای بدی نیستن برو 

ولی اگه شیشه خورده زیاد دارن و قبل بهت بی احترامی کردن نرو 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من باهاشون رابطه ندارم یعنی اين قدر بیحرمتی و گستاخی دیدم دلزده شدموقتی نیان من راحتترم بهترولی تو ش ...

همسر منم واقعا آدم خوبیه منم واقعا همه جوره مراعاتشو کردم حتی باوجود بی محبتی و بی انصافی خونوادش ولی الان دیگه پای بچه ی ما وسطه،هرچند شوهرم از منم بیشتر ناراحته و فعلا نخواسته دوباره باهاشون ارتباط بگیره 

ما با وجود مشغله و اینکه شهر دیگه بوذیم تمام سعیمونو میکردیم مرتب سربزنیم ولی اونا سالی یکی دوبار می ...

اگر کدورتی واقعا نیست برو سری بزن و بیا و ازشون هم حتما گله کن 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
من خودم شخصا نمیرم عزیزم باز خودت شرایطتتو بسنج من تو زندگیه شما نیستم نمیتونم نظر قطعی بدم🥑

اصلا دلم به رفتن نیست عزیزم

اگه آدمای بدی نیستن برید خونشون نزار کش پیدا کنه این موضوع ولی اگه از بد جنسی میکنن اینکارو نرو

مادر شوهرم یکمی حسود و بی اعصابه اما بدذات نیست،پدرشوهرم خیلی خرده شیشه داره،کارا و بیشتر رفتاراشون روان آدمو بهم می ریزه

حقیقتش نمیدونم چی بگم اخه...اگه اینطوره نرو شماهم

هرقدرفکرمیکنم صددرصد حقو به خودمون میدم ولی هی عذاب وجدان میگیرم

عزیز من دقیق از اخلاق خانواده همسرت چیزی نمیدونم اگه ادمهای بدی نیستن برو ولی اگه شیشه خورده زیاد دا ...

بله متاسفانه زیاد اذیتمون کردن خیلی زیاد ولی هربار به خاطر خدا،به خاطر همسرم و البته نصیحتای مامانم کش نمی‌دادم اما این بار پای بچه ی من وسطه

اصلا دلم به رفتن نیست عزیزم

من بازم میگم نمیدونم داستانتون دقیقا چیه

ولی من به شخصه نمیرفتم باید الکی میومدن حداقل خودشونو نشون میدادن میرفتن

آواکادو سایت🥑                                                            

اگر کدورتی واقعا نیست برو سری بزن و بیا و ازشون هم حتما گله کن

تعجبم از اینه مادر شوهرم که اومد لام تا کام حرفی نزد که لااقل منم گله کنم.فقط اولش که اومدن قبل این که من از اتاق بیام بیرون به شوهرم گفت چرا نمیاید سربزنید؟شوهرمم گفت چون شما گفتید

نوه تونو نمیشناسید(با جاریم بحثش شده بود بی دلیل پای ما و بچه مونو کشیده بود وسط گفته بود من اصلا نوه نمیشناسم)

بله متاسفانه زیاد اذیتمون کردن خیلی زیاد ولی هربار به خاطر خدا،به خاطر همسرم و البته نصیحتای مامانم ...

خوب شما هم نرو 

شما نیومدی تو این زندگی که خانواده و فامیل از خودت راضی نگه داری 

شما با همسرت ازدواج کردی باایشون زندگی میکنی 

همین که همسرت ازت راضی باشه حله

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من بازم میگم نمیدونم داستانتون دقیقا چیهولی من به شخصه نمیرفتم باید الکی میومدن حداقل خودشونو نشون م ...

آفرین حتی حفظ ظاهرم نکردن.ببین هیچ‌مشکلی بینمون نبود اصلا یهو اینجوری کردن خودم تا مدتی گیج بودم هنگ بودم