2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه منم دیروز فهمیدم باردارم.صب بی بی چکم مثبت شد عصرم رفتم آز دادم

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

منم جهار روز مونده به پريوديم.امروز بي بي چك زدم.هاله انداخته كه فقط با چشم ديده ميشه....يعني امكانش هس باردار باشم؟!؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اخه چن ماهه ميزنم همش منفي ميشد.....منم تنبلي تخمدان دارم كه دارو گياهي مصرف مكنم.....يعني ميشه باردار باشم؟!؟!

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تیکر بارداریتو درس زدی

آخه برا من با ۳روز تاخیر ۳۵ هفته و ۲روز زده؟

حتما ۷_۸ روز مونده فهمیدی؟

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
منم جهار روز مونده به پريوديم.امروز بي بي چك زدم.هاله انداخته كه فقط با چشم ديده ميشه....يعني امكانش ...

انشالله که بارداری من نگهداشتم با دو روز تاخیر زدم 

من دقيقا سه ساله تو اقدامم تا ايو اي هم رفتم دوبار انجام دادم اما اخر سر هم بدون هيچ دارويي منتظر بودم پري بياد بعد برم برا اي يو اي كه ديدم تست مثبت شده فعلا هيچ علامتي ندارم فقط گرسنه ميشم شب همين فقط

من دقيقا سه ساله تو اقدامم تا ايو اي هم رفتم دوبار انجام دادم اما اخر سر هم بدون هيچ دارويي منتظر بو ...

كي بي بي چك زدي