2777
2789

من کلی خواستگار دارم و همه شون سنتی ان حالا یا منو توعروسی دیدن مادراشون یا  همینطور حالتی اما من تا حالا  19 سالمه درخواست دوستی نداشتم .. شاید بخاطر اینکه بیرون نمیرم زیاد و اکثر خونم بخاطر کنکور و اینکه اگر بیرون میرم به هیچکس نگاه نمیکنم باشه ..... نمیدونم  نظر شما چیه؟

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

چیش عجیبه؟ خب آبجی گل اون سنتی ها خانواده رو میشناسن پا پیش میزارن/ دوست پسر و اینا بیشتر فضای بیرون که اعتمادی هم نیست یعنی سخته 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستی چ ب درد میخوره اخه

اخه میگم شاید منو بخاطر خانواده ام بخان چون سنتی ان نه بخاطر خودم چون دخترای خوشگل زیاد درخواست دوستی دارن

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

اخه میگم شاید منو بخاطر خانواده ام بخان چون سنتی ان نه بخاطر خودم چون دخترای خوشگل زیاد درخواست دوست ...

حب واسه چی میخوانشون؟ 

رابطه جنسی دگ

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

چیش عجیبه؟ خب آبجی گل اون سنتی ها خانواده رو میشناسن پا پیش میزارن/ دوست پسر و اینا بیشتر فضای بیرون ...

اره میدونم چی میگی ولی خوب تا حالا ینفرم هیچی بهم نگفته

حب واسه چی میخوانشون؟ رابطه جنسی دگ

اره من خودم اهل دوستی نیستم اصلا و نخواهم بود ولی انقد تو سایت میبینم طرف درخواست بش میدن گفتم من چرا تا حالا یدونه نداشتم😆

اره من خودم اهل دوستی نیستم اصلا و نخواهم بود ولی انقد تو سایت میبینم طرف درخواست بش میدن گفتم من چر ...

من قبل از توبه کردنم،،صدتا دوست پسز داشتم، جز بیماری روحی چیزی،بم ندادن

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

من قبل از توبه کردنم،،صدتا دوست پسز داشتم، جز بیماری روحی چیزی،بم ندادن

انشالله که موفق و سلامت باشی

اره میدونم چی میگی ولی خوب تا حالا ینفرم هیچی بهم نگفته

خب آبجی گلم خودت میگی بیرون زیاد نمیری و رفتنی هم در این مسایل نیستی این خوبه که تمرکز کردی آبجی گلم. روی درست چون فضای بیرون اعتماد نیست زیاد ممکنه آسیب هم ببینی همراه خووب کمک حالته همه که بد نیستند اما خب تا جایی که آدم میبینن بیشتر درگیرت میکنند و از مسیر زندگیت دور وگرنه بیرون هستند ظرفیت کافی برای یه دوستی سالم نیست وگرنه دو تا انسانند اما خب ... 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
خب آبجی گلم خودت میگی بیرون زیاد نمیری و رفتنی هم در این مسایل نیستی این خوبه که تمرکز کردی آبجی گلم ...

دمت گرم خواهر واقعا

خوبه که.نشانه خوبیه

واقعا؟ من اصلا بیرنمم به صورت یه نفرم نگاه نمیکنم معمولا سر پایینه  اون چند ماه ی بار میرم بیرون مگر برای کاری

من داداشم آبجی گلم

اع ببخشید نفهمیدم داداش باز به هر حال دمت گرم