2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق بینیمم جالبه زیر 40 م عمل کردم خیلی خوش فرم شده خدا خیرش بده دکترم و هرجا بشینم ازش. تعزیف میکنم دکتر ابولفض محترمی حتی روز عم بهم 1 میلیون تخفیف داد واسه شیرینی مماخ جدید 

صد در صد دکتر بهروزجلالی امید عالیشاه هم ک بینیش شکسته بود پیشش عمل کرد برو خودت ببین پیجشو

من بینیم رو دکتر اولم خراب کرد الهی خیر نبینه افسردگی گرفتم😭😭 دیگ پولش مهم نیس فقط قیافه م شبیه آدمیزاد بشه😔😔

حاضرم دو برابرشو بدم فقط کارش تضمین شده باشه

ببین عزیزم اصلا ب قیمت ها نگاه نکن فلان دکتر 30 میلیون عمل میکنه فلانی 100 پس کار اونی ک گرونه بهتره خاله های من بهترین کیلینیک رفتن و خیلی بیشتر از هزینه جراحی من تموم شد براشون بینی همشون بد فرم و زشت شده همین دکتراییی ک اسم در کردن هم یکییشون روز جراحی من زیباجوش زیر تیغ جراحی فوت کرد طوری ماست مالی کردن هنگ کردم