2777
2789

خیلی حسرت جاریمو میخورم هر وقت جاریم و برادرشوهرمو میبینم   شوهرش خیییییلی دوسش داره ببینید ۳ تا بچه دارن ولی شوهرش فقط بچه ها رو نزاییده بقیه کاراشونو کلااااا انجام میده هم ب چشم دیدم هم همه میدونن همم خود برادرشوهرم گف که من ب بچه ها غذا میدم و.... البته اینم بگم جلو جمع خییییییلی ب زنش احترام میزاره مثلا کسی یچیز بگه ب جاریم سریع شوهرش جواب میده یا مثلا جاریم هرچی بگه سریع گوش میده ب حرفش میگه باشه. مثلا غذا میخوره میگه باید تو ام حدقل یه تیکه بخوری و....... خود جاریمم حرف افتاد گف خیییییلی درکم میکنه

ولی شوهر من شاید نصف نصف برادرش این کارا رو بکنه مثلا احترام ب من کمک ب من و.... نصف اونم نمیکنه ولی اخلاقش خوبه ها شوهرم.  با خودم میگم جاریم خوشبخت تریم زنه 

میشه یکم راهنماییم‌کنید دلداری نه ها واقعیت موضوع رو بگید بنظرتون خوشبخته جاریم؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی میشناسم جاریش بهش حسادت میکرد زنه توجشم بو بقیه حسرت زندگیش میخوردن تصادف کرد و مرد تو اوج‌جوانی الان ازش دو تا بچه کوچیک مونده جاریش پشیمونه که حسادت میکرد وقتی زجر و غم بچه ها رو میبینه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

چی بگم یه وقتی ام من تازه ازدواج کرده بودم خود جاریم همش میگفت خوش به حالت  ، خوش به حالت انقدر طلا داری خوش به حالت ماشین داری (حالا نه اینکه شوهرم خریده باشه نه درصد مال مجردیم بود حتی کاشین و پول ..‌ خودم شاغل )این داری اون داری شوهرت فلان و ...

الان بعد چهار سال یک عالمه بدهی داریم فقط  

کاش چششمون رو زندگی بقیه نباشه  

وای مثل مادر من😭

خدا رحمتشون کنه عزیزم چی بگم والا همیشه یکی هست چشمش دنبالت باشه همیشه یکی هست به چیزای کوچیک زندگیتم چشم داشته باشه نا میتونید بی سر و صدا زندگی کنید 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

کسی توی زندگیشون نیستولی سه تا بچه دارند وضع مالی بدی ندارن ،الان هم یکی یا دو تا بچه دارن

نفهمیدم کی؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد