میشه افسردگی فصلی یه عده پاییز افسرده میشن منم پاییز هرچی درد مرض وویروس اگزما میاد سراغم
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اعتقاد دارم کسی ک درد قلب داره(احساسی) پاییز دلگیر و افسردع میشه....
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
چیکار میکنی بهتر بشی؟ من حس ادمای افسرده بهم دست میده و همش بغض تو گلوم میشینه😢توام همینطوریی؟
من مجبورم درس بخونم حواسم پرت میشه یا کتاب غیر درسی میخونم یا رمان طنز شروع میکنم به خوندن گاهی هم گریه میکنم آروم بشم بعد حالم کم کم خوب میشه یا میرم بیرون یکم حالم بهتر میشه کلا حواسم رو پرت میکنم