2777
2789

خیلی 

خیلی خیلی

خیلی خیلی خیلی زیاد 

خیلی خیلی خیلی زیاد تر

خیلی خیلی خیلی زیاد زیاد زیادتر 

پولدار باشه😌

حال روحیم خوب نیست...باهم بحث نکنید .... زبونم تند و تلخه... بد جوابتون میدم ناراحت میشید...دیگه هیچی خوش حالم نمیکنه...وعده آینده به من ندید...مثلا نگید ان شالله تو هم یه روزی به این شرایط بررسی خدا بهت خونه ماشین میده....چرا از اینده نامعلوم صحبت میکنید؟از زمانیکه معلوم نیست ایا اتفاق بیفته یا نیفته...مخاطبتونو احمق فرض نکنید...با این حرفات فقط سرم شیره میمالید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها من دیشب با رلمم کات کردم دعوامون شد غرورمو خورد کرد زدم بلاکش کردم 

ولی حالم خیلی خرابه همش گریه میکنم .عکساشو شمارشو همه چیز ک ازش داشتمو پاک کردم ولی حس میکنم تا آخر عمرم دلم پیشش میمونه و دیگه حالم خوب نمیشه...

چهره ش نمیگم عالی ولی خوب باشه

قد بلند هیکلی 

خسیس نباشه

محدودم نکنه

ذوق داشته باشه .... این خیلیییی مهمه مثلا یه لباس خوشکل بپوشم براش عین ماست نگام نکنه شعورش بکشه که خر ذوق بشه

مامانیییی نباشه

احترام و راحتی مون مرزش رعایت بشه

جنم و جربزه داشته باشه

تعهد و وفاداری هم ک وظیفه جفت مونه ملاک نیست

همین!!! ولی باوررر کن نیست همچین ادمی💔😂

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

من اونجوریشو نمیخوامخودم خوبم حداقل اون متولد ۷۷،۷۸ باشهقیافش مردونه شده باشه اخه بچرو میخوام چکار

اره واقعا پسرای دهه هشتادی غیر قابل تحملن

من از۷۰تا۷۶اوکیه واسم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بچها من دیشب با رلمم کات کردم دعوامون شد غرورمو خورد کردم زدم بلاکش کردم ولی حالم خیلی خرابه همش گری ...

فقط حس میکنی

بذار عذاداری هات تموم بشه پاشو خودتو جمع کن

بعدشم مطمئن باش یه تایمی مثلا چند ماه بگذره فراموش میکنی خیالت راحت

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

فقط حس میکنیبذار عذاداری هات تموم بشه پاشو خودتو جمع کنبعدشم مطمئن باش یه تایمی مثلا چند ماه بگذره ف ...

واقعا فراموش میشه؟ کاش بتونم

خیلی وابسته بودم خیلی دوسش داشتم ولی روی واقعیشو ندیده بودم فکر میکردم آدم خوبیه