2777
2789

دوستان برای بچه دوم من دوست دارم شهریوری بشه 

ولی کسی بوده با اقدام اول بشه و تجربیاتتون رو بگین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدم با یکبار شوهرم قرص میخورد زیر نظر دکتر ناگفته نماند همه چیز دست خداست

چ قرصی عزیزم؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

مولتی ویتامین وِل منمن رژیم تعیین جنسیت داشتم دکتر قرص داد

مولتی ویتامین بدون نسخه میشه خرید؟؟؟

عزیزم من ۶ساله برای دومی تو اقدامم و نمیشه

پسرمم بیچارم کرده بس گفته تنهام

خودم و شوهرم سالمیم

نمیدونم چرا نمیشه

اگه تجربه ای چیزی داری ممنون میشم بهم کمک کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

مولتی ویتامین بدون نسخه میشه خرید؟؟؟عزیزم من ۶ساله برای دومی تو اقدامم و نمیشهپسرمم بیچارم کرده بس گ ...

اره بدون نسخه میدن

وای چه زیاد ۶ سال؟

مگه میشه مشکلی نباشه؟

دکتر رفتین؟

امیدوارم هرچه زودتر به خواستت برسی عزیزم

اره بدون نسخه میدنوای چه زیاد ۶ سال؟مگه میشه مشکلی نباشه؟دکتر رفتین؟امیدوارم هرچه زودتر به خواستت بر ...

بله رفتیم و هردو سالمیم

دکتر گف سالمید پس باید بررسی های دیگه انجام بگیره روتون

همسرم راضی نشد ادامه بدیم

گف ما یکی داریم خداروشکر

حالا اگه شد که بازم خداروشکر

نشد هم خدا همینو برامون حفظ کنه شکرش

خیلی عصبیم

۶ساله هرماه دل میبندم و نمیشه

نمیدونم شاید بخاطر سزارین چسبندگی پیدا کرده باشم

نمیدونم

واقعا نمیدونم

کلافم

برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله رفتیم و هردو سالمیمدکتر گف سالمید پس باید بررسی های دیگه انجام بگیره روتونهمسرم راضی نشد ادامه ب ...

منم مثل شماهستم 

اولی روناخواسته( خدا خواسته )بلافاصله بعد از عروسی باردار شدم دومی رو 9ساله اقدامم و خودم سالمم و شوهرم مقداری ضعیفه و برا دکتر و دارو خوردن همکاری نمیکنه خودم خیلی دکتر رفتم ای یو ای و یه بار هم ای وی اف کردم و نشد و شوهرم میگه خدا باید بده و با دکتر رفتن موافق نیست 

خیلی بده انتظار 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم مثل شماهستم اولی روناخواسته( خدا خواسته )بلافاصله بعد از عروسی باردار شدم دومی رو 9ساله اقدامم و ...

وای عزیزم

🥺

ب ماها میگن نازایی ثانویه

خسته شدم از انتظار

شما چرا با ای یو ای و ای وی اف نشد براتون؟ عجیبه

همسرتون برا دارو همکاری نمیکنه ولی حاضر به ای وی اف شد؟ مگه ای وی اف هم همکاری مرد رو نمیخواد؟

ببخشید سوالام زیاد شد، بالاخره یکی رو مثل خودم پیدا کردم میخوام درد دل کنم😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای عزیزم🥺ب ماها میگن نازایی ثانویهخسته شدم از انتظارشما چرا با ای یو ای و ای وی اف نشد براتون؟ عجی ...

به زور و دعوا بردمش برا تخمک کشی ای وی اف جوری که روز تخمک کشی گفت نمیام و من بچه اینجوری نمیخوام و منم با مشورت خود شوهرم رفته بودم دکتر و  دوهفته کلی امپول زده بودم و قهر کردم و بعد گفت پاشو بریم و باز با قهر و دلخوری رفتیم 

همه ی روزایی که رفتیم دکتر با قهر و دلخوری بود و برا ازمایش اسپرمش که دیگه مکافات داشتیم و یه بار هم رفتیم پیش دکتر کلیه و مجاری ادرار و کلی داروی گرون بهش داد ولی مصرفشون نکرد مورفولوژی اسپرمش که همون شکل اسپرمه پایینه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
وای عزیزم🥺ب ماها میگن نازایی ثانویهخسته شدم از انتظارشما چرا با ای یو ای و ای وی اف نشد براتون؟ عجی ...

ای وی اف رو تو مرکز دولتی انجام دادم و کیفیت کارشون خوب نیود و تعداد مثبتاشون خیلی پایین بود و ای یو ای رو تو خصوصی انجام دادیم ولی درصد نتیجه گیری از ای یو ای پایینه چون تقریبا مثل بارداری به شکل طبیعیه و هر دوش منفی شد و دیگه شوهرم موافق ادامه دادن نیست 

به زور و دعوا بردمش برا تخمک کشی ای وی اف جوری که روز تخمک کشی گفت نمیام و من بچه اینجوری نمیخوام و ...

آخی چقدر سختی کشیدی💔

الهی امسال هر دومون یکبار دیگه مامان شدنو تجربه کنیم🤲

دیگه دوتا بشن بچه هامون کافیه برامون

من میخوام برم طب سنتی دارو گیاهی تقویتی بگیرم

البته اگه همسرم مخالفت نکنه

ای وی اف درد داشت؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای وی اف رو تو مرکز دولتی انجام دادم و کیفیت کارشون خوب نیود و تعداد مثبتاشون خیلی پایین بود و ای یو ...

آخی عزیزم🥺

هزینه هاشون چقدره؟ کدوم آسون تره؟ و اینکه فرقشون چیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی چقدر سختی کشیدی💔الهی امسال هر دومون یکبار دیگه مامان شدنو تجربه کنیم🤲دیگه دوتا بشن بچه هامون ک ...

اره خیلی روزای سختی و بی نتیجه ای بود 

ای وی اف هم سختی های زدن چند تا امپول روزانه و چندین بار دکتر رفتن تو پروسه تخمک کشی و ساعتها منتظر موندن تو مطب دکتر برا سونو و تخمک کشی با بیهوشی رو داره و بعد از اون هم که برا انتقال جنین باید باز روزی چند تا امپول بزنی و چندین بار سونو بشی تا روز انتقالت برسه 

ای یو ای هم مثل تخمک کشی هست وهمون امپول و داروهای تخمک کشی ولی با دوز پایین تر و چند بار سونو تا روز ای یو ای همسرت نمونه اسپرم میده ازمایشگاه و توی ازمایشگاه اسپرم رو تقویت میکنن و میدن دکتر برات تزریق میکننبه رحم

ای وی اف زمان بر و سخت تره و درصد مثبت شدنش بیشتره ولی ای یو ای  ازز روز دوم پریود که بری دکتر داروها رو شروع کنه وسط سیکل پریودت ای یو ای رو انجام میده و تمام

انشالله هر دومون به زودی باردار بشین 

من که پوستم کنده شد بس که جواب فامیلو دادم که چرا بچه نمیاری و بچت تک مونده