2777
2789
عنوان

راجب خواستگارم نظر بدین

310 بازدید | 29 پست

من سه ساله تو یه رابطه خیلی سمی ام خیلی باهم چالش داریم اون اولین دوست پسرمه ولی من شاید ۲۰ امیش باشم اوایل خیلی اخلاقای بدشو نشون نمیداد فقط خیانت ها و شیطونی هاش بود که میزاشتم پای بچگیش و همش گذشت میکردم کلا سنمم کم بود حالیم نمیشد چی به چیه فکر میکردم همه رابطه ها همینن اونم جوری رفتار میکرد انگار من مقصر بودم و بگم من هیچوووقت جرئت نکردم بهش خیانت کنم کم کم گذشت و دیدم سر هر موضوعی به خودم و خانوادم فحش ناموسی میده کلا خیلی عصبی بود پدرشم همینه دیگه یه سال اخر تو دعوا ها منو میزد اوایل پشیمون میشد ولی دید که دلسوزم و میبخشم دیگه حتی معذرت خواهی هم نمیکرد و هرکاری میکرد میگفت تو منو عصبی کردی درصورتی که من نه رفیقی دارم نه جایی میزم اصلا هیچی اتفاقا چهرمم خوبه تو ده نفری که میبینن منو پنج نفرشون میگه چقد تو نازی خانوادمم پدرم مهندسه وضعمون خوبه

دیگه خیلیییی جدیدا حرفای بدی میزنه دلم خیلی شکسته از طرفی یه خواستگاری دارم همههه جوره عالی موقعیت شغلی شخصیتی خانواده ادب همه چی ولی قرار گذاشتیم سه ماه دیگه تازه اصلا شنا شیم 

الانم با این دوست پسرم چون همش منو تو بلاتکلیفی میزاره نمیدونم چیکار کنم اینم بگم روز اول هیچیی نداشت من یکاری کردم بره سرکار ایفون بخره ماشین بخره 

میشه نظر بدین چیکار کنم تا ابد حسرتمو بخوره یعنی میخوام تا اون سه ماهو یجوری رفتار کنم ولیزنمیدونم چی تروخدا راهنماییم کنین برا اولین بار میخوام تاکسیک بازی دربیارم دیگه روانیم کرد چندین کیلو لاغر شدم سر اخرین خیانتش اونم با رفیقه رفیقم (یه ماه پیش)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو قبل از اینکه بخوای ازدواج کنی حداقل ۶ماه از این طرفت جدا شو که باخیال راحت تصمیم بگیری بنظر من ولش کن 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

به جای اینکه بخوای بازیش بدی حالا هر چی

سیمکارتت رو بشکن . از همه جا هم قبلش بلاکش کن. همه پل های پشت سرت رو خراب کن

خواستگارت رو هم الکی الکی رد نکن

طرف فکر کرده خبریه مردک پفیوز

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

از من میشنوی ازدواج نکن من زندگیم خیلی خوبه همسرم خوبه انقد ولی بهم فشار میاد واقعا پشیمونم واقعا

اصلا خواستگارم به کنار میخوام تا اون سه ماه یکاری بکنم حس عذاب وجدان بگیره بعد ببینه ازدواج کردم نمیخوام فکر کنه خرابم که رفتم زود ازدواج کردم 

اخه موقعیت خوبیه

دوست پسرمم ادم خیلی عصبی و دعوایی ایه یعنی شره ممکنه حتی برامون دردسر درست کنه ایناروهم در نظر بگیری ...

میخواد چیکار کنه مثلا؟

وقتی دیگه نه شماره ات رو داره نه ایدی ات رو نه هیچی

اگر دیدی خیلی گنده گوزی میکنه بسپار به بابات

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تو قبل از اینکه بخوای ازدواج کنی حداقل ۶ماه از این طرفت جدا شو که باخیال راحت تصمیم بگیری بنظر من ول ...

ما خیلییی وقته جدا شدیم

فقط همش میاد و کرم میریزه جوریم رفتار میکنه انگار عاشقمه

برا این گفتم که منو تو بلاتکلیفی میزاره

اصلا خواستگارم به کنار میخوام تا اون سه ماه یکاری بکنم حس عذاب وجدان بگیره بعد ببینه ازدواج کردم نمی ...

پسره هفت خط این بازیاست

میفهمه میخوای چیکار کنی و رودستی بهت میزنه دوباره گیرت میندازه داخل تله عاطفی

بگو من خیلی فکر کردم تو لیاقت منو نداری و وقتشه دیگه وقتمو  بیشتر از این برای آدمای دوهزاری تلف نکنم بدون اینکه چیز اضافی بگی یا مثلا منتظر ری اکشنش باشی بزن از همه جا بلاکش کن

میگی. دعوایی و روانیه ولی میخوای پشیمونش کنی از نبودنت؟ پشیمون بشه که دودمان و به باد میده!

کلا بیخیالش شو وحشی شو سادگیتو بذار کنار بذار ازت زده بشه بره پی کارش

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕