2777
2789
عنوان

یه خاله دارم انقدر که مذخرفه

391 بازدید | 16 پست

یه زمانی اصلا منو آدم حساب نمی‌کرد

اصلا محل نمیداد بهم هرجا میدید منو پشت میکرد بهم

توهین دعوا فحش بیرون احترامی

الان تازگی خصوصا از وقتی ماجرای اختلاف و جدایی با شوهرم علنی شده هی زنگ میزنه 

حالا کاری:به زنگ زدنش ندارم 

انقدر منفی حرف میزنه حتی یه کلمه ی مثبت از دهنش در نمیاد

از:مملکت از آب و هوا از گرونی از بدبختی از بی پولی از سختی‌های زندگی از اخلاقای بد شوهرش از عادت‌های مذخرف دخترش از مصنوعی بودن خوراکی‌ها از همه چی بد میگه

یعنی دریغ از یک کلمه حرف مثبت

از خانواده ی مادریم متنفرم

از طرفی اصلا حال و حوصله و انرژیه حرف زدن ندارم

اونم با همچین آدمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکبار بهشون بگو وقتی زندگیم رو روال بود یا حداقل شما فکر می‌کردید که خوشبختم هیچ کدومتون چشم دیدن منو نداشتین الان که زندگی مشترکم ب بن بست رسیده و از مشکلاتم کم و بیش میدونید همه یهو یادتون افتاده منم هستم زنگ بزنید یا دعوتم کنید فکر کردید سیاه دلی تون  یادم رفته

تهشم ی متنفرم ازتون بگو و برای همیشه دیگه خطتو عوض کن این همه آدم سیاه دل و بد طینت چیه دور خودت نگه داشتی دختر.اینا نباشن حداقل مشکل جدیدی نداری حداقل انرژی منفی بهت نمیاد .

خودت و دخترت برای خودت کافی هستی

یکبار بهشون بگو وقتی زندگیم رو روال بود یا حداقل شما فکر می‌کردید که خوشبختم هیچ کدومتون چشم دیدن من ...

اتفاقا همینکارو کردم 

فقط تورو روشون چیزی نگفتم

ولی دکشون کردم

یکبار بهشون بگو وقتی زندگیم رو روال بود یا حداقل شما فکر می‌کردید که خوشبختم هیچ کدومتون چشم دیدن من ...

چرا اینجوریه شانس و اقبال من؟! 

نمیگم همه بدن

دوستای خوبی دارم همسایه های خوبی دارم بیرون همیشه با آدمای خوب روبرو میشم

ولی خوب آدمای اصلی زندگیم مذخرفترینان

جوابشو نده خب جانم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چرا اینجوریه شانس و اقبال من؟! نمیگم همه بدندوستای خوبی دارم همسایه های خوبی دارم بیرون همیشه با آدم ...

مزخرف 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

چی؟

کلمه ای که نوشتی اشتباهه .مزخرف درسته 

چرا اینجوریه شانس و اقبال من؟! نمیگم همه بدندوستای خوبی دارم همسایه های خوبی دارم بیرون همیشه با آدم ...

تو این دوره زمونه عزیزم کسی بغیر خودم آدم ب دادش نمی‌رسه تقریبا همه ی سبکن دیگه .

شاید رسالتت اینه قوی بودن سر پا بودن تو هر شرایطی رو یاد دخترت بدی 

همه مون ی خاله مزخرف داریم خداروشکر کن عین من عروسیشون نیستی اوووف که هر روز باهاشون سر جنگ داشته باشی عزیزم جوابش رو نده وقتی زنگ میزنه دفعه بعد عم زنگ زد بگو ندیدم تماس رو