2777
2789
عنوان

حس میکنم همسرم فقط واسه اینکه

259 بازدید | 11 پست

الان من میگم جدا شیم مثلا مهریمم میبخشم 

میگه پس ابرومون چی

ما یک ماهه عقد کردیم 

ولی واقعا دلم نمیخواد باهاش ادامه بدم 

وقتی اینجوری میگه 

حس میکنم فقط واسه آبرو با منه وگرنه میرفت 

همچنان اُمید سرمایه حیات ماست 🌱

درست حس میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمی خوایش عزیزم

خیلی به ظاهر اهمیت میده 

مثلا میگه تو زشتی بعد میگه شوخی کردم موهاتو اینجوری کن این لباسا رو نپوش فلانی بپوش 

از روابط قبلیش میگه اعتراص میکنم میگه نگم بهتره مردا همشون اینجورین مثلا میگه اتفاقا اونی ک نگه بدتره یا میگه پس دیگه باهات صادق نمیشم منم گفتم پس منم نمیشم گفت عوصش ارامش داریم 

مثلا جدی میشم میگه نه من شوخی کردم من چیزایی دیگت برام مهم بود 

واقعا با این کاراش حسم رو واسه ابراز علاقه کم میکنه انرژیمو میگیره 

به هم مهلت بدیدمن ماهای اول از همسرم متنفر بودم حتی برای طلاق خم اقدام کردماما انگار فقط تفاوت فرهنگ ...

چرا تنفر ؟ 

مگه عاشق هم نبودید 

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓

درست حس میکنی

شاید باورت نشه ولی قبل عقد دو سه بار بهش گفتم اگه فکر میکنی تا اینحا اومدی بله برون کردیم باید ادانه بدیم هنوز چیزی نشده میتونی بری 

چون اینجوری حس میکردم 

چند روز پیش گفتم من اشتباه کردم باهات ازواج کردم خیلی عصبانی شد اصلا گفت من چه ارزوهایی با تو تو سرم دارم تو چیا میگی حتی اگه بعدا بگم بخندم کارت حرفی ک زدی یادم نمیره 

خیلی به ظاهر اهمیت میده مثلا میگه تو زشتی بعد میگه شوخی کردم موهاتو اینجوری کن این لباسا رو نپوش فلا ...

اگه میدونی نمی تونی ادامه ندی و عشقی نیست تموم‌کن چون داری اذیت میشی 

شاید باورت نشه ولی قبل عقد دو سه بار بهش گفتم اگه فکر میکنی تا اینحا اومدی بله برون کردیم باید ادانه ...

خانوادت راضین ؟؛ 

ازدواجتون سنتی بود ؟؟