2777
2789

میگ هر بسته یعنی ساشه رو تو ۲۵۰ اب مخلوط کن و توی هشت ساعت اینو بده بهش بخوره 

یعنی تا ۸ ساعت باید اینو بخوره 

بنظرت اینجوریه؟میگ بقیش بزار یخچال تو این ۸ ساعت کم کم هی بده بخوره 

بنظرتون تو یچخال سرد میشه مشکلی نداره یا بزارم دمای محیط گرم بشه بعد بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بذاری یخچال هم خراب نشه هم خنک میشه خورد گرم باشه طعمش بده

خب اشکال نداره بزارم یکم هم دما محیط بشه بعد بدم بخوره چون سرده میگم برا رودهاش بد نباشه

پارچه رو بزار یخچال

اندازه نصف لیوان بزار بیرون دمای محیط بشه

قاشق قاشق یا اگر شیشه میخوره بده بخوره تا میخواد تموم بشه

دوباره نصف لیوان بزار بیرون هم دما بشه...

سرمایه معده شو به هم میزنه

دل درد اضافه میشه

پارچه رو بزار یخچالاندازه نصف لیوان بزار بیرون دمای محیط بشهقاشق قاشق یا اگر شیشه میخوره بده بخوره ت ...

از دکتر ک پرسیدم چقدر بدم گفت مهم نیس هرچقدر بچه خودش دلش خاست بده بخوره مثلا دو ساعت پیش سی سی دادم الان خوابه تو خواب بهش بدم ؟؟چون تا صبح دیگ نی نی هی خوابه شیرم تو خواب میخوره

من نیم نگاهی به پستات انداختم بچتون احتمالا رفلاکس داره و به پروتئن گاوی حساسه  چرا فقط سینه میدی هم زمان شیشه هم میدی به نظرم نوزادت رو گیج کردی به زودی سینه رو کامل پس میزنه چون خوردن شیشه راحت تره .. شیر مادر برای بچه شفاست صلاح میدونی و شیرت خوبه بنداز دور شیشه و اون شیرخشک هایی که همش قند و نشاسته ان 

پارچه رو بزار یخچالاندازه نصف لیوان بزار بیرون دمای محیط بشهقاشق قاشق یا اگر شیشه میخوره بده بخوره ت ...

از دکتر ک پرسیدم چقدر بدم گفت مهم نیس هرچقدر بچه خودش دلش خاست بده بخوره مثلا دو ساعت پیش سی سی دادم الان خوابه تو خواب بهش بدم ؟؟چون تا صبح دیگ نی نی هی خوابه شیرم تو خواب میخوره

از دکتر ک پرسیدم چقدر بدم گفت مهم نیس هرچقدر بچه خودش دلش خاست بده بخوره مثلا دو ساعت پیش سی سی دادم ...

آره بدین

دکتر میگه هر دفعه شکمش کار کرد 

باید آب از دست رفته به بدنش برگرده

پس بایدبازم بدین

اگر ۴بار مثل کار کرده همون مقدار آب و املاح رو باید بدین

خب اشکال نداره بزارم یکم هم دما محیط بشه بعد بدم بخوره چون سرده میگم برا رودهاش بد نباشه

کلا اواراس رو میگن بزار یخچال.فوقش ۵دقیقه قبلش بریز تو شیشه شیرش بزار بیرون یخچال .

یه روز خوب میاد

تاحالا ب بچت دادی ؟؟بنظرت ضرر نداره برا بچه سه ماهه

عزیزم من اولین بار بچه ام ۱۸ ماهش بود دادم.چون اسهال نشد که بخوام بدم.وقتی دکتر میگه بده بهش بده.اواراس توی اسهال خیلی مهمه بدی.چیز بدی نداره که آب و نمک و قنده

یه روز خوب میاد

من نیم نگاهی به پستات انداختم بچتون احتمالا رفلاکس داره و به پروتئن گاوی حساسه چرا فقط سینه میدی هم ...

نمییدونی الان دارم چ عذابی میکشم و چ پولایی ک هزینه نمیکنم و اخر ب هیچ جوابی نمیرسم 

رفلاکس رو نمیدونم ولی حساسیت چرا 

از دیشب اسهاله هر ساعت پی پی خیلی کم هر سری ی شکل میکنه ی وقت هم مبینی تو ی ساعت چند بار 

امروز جمعه دکترخودش نبود مجبور شدم ببرم درمانگاه ی دکتر بچه سن بود گفت ببر بستری شوهرم اجازه نداد ازمایش مدفوع اورژانسی گرفتم گفت مشکلی نداره اخر نفهمیدم دلیل اسهالش چیه و همچنان ادامه داره 

ب ی زور متخصص پیدا کردم گفت او ار اس بده فعلا بخوره تا صبح ببینیم چی میشه