2777
2789
عنوان

بچه ها جون بیاین کمک

75 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها خوبید؟من برا کنکور میخونم ولی از مدرسه که میام خیلی خستم همش و اصلا انرژی ندارم

شما مکمل انرژی زا یا چیز دیگه ای سراغ ندارید؟مرسییی💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم راهکارم این بود پارسال که وقتی از مدرسه میومدم بعد ناهار و نماز شروع میکردم درسایی که اون روز معلما داده بودنو یه دور دیگه میخوندم خیلی کم وقتمو میگرفت این کار ولی خب باعث شد نهایی خوبی بدم بعد از این کار اگر تکلیف نوشتنی داشتم انجام میدادم این کار باعث میشد من چشام بیوفته روهم و تو همون حالت بدی که داشتم یه چرت کوتاهی بزنم در حد ۱۵ دیقه که واقعا انگار دو ساعت خوابیدم و بعدش انرژی داشتم برای تست 

توعم این کارو کن یا آلارم بزار ۲۰ مین چشاتو بزار رو هم میخوابی و مغزت ریکاوری میشه ازین چیزا نخور

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲