2777
2789

به خاطر سبزه بودنم.خیلی هم تیره نیستم،سبزه روشنم.مثلا اونروز یکی تو جمع گفت فلانی با یه دختر سبزه نامزد کرده اونقد خوشگله من تاحالا سبزه خوشگل ندیده بودم که دیدم.خب منم بخدا به عنوان یه سبزه خوشگلم.یا مثلا تو جمع میشینیم خانوما میگن وای فلانیو دیدی؟چه سفید و خوشگل و بود؟فلانی انگار بلوره و خوشگله.سفیدا مثل عروسکن.من نمیگم سفید بده ولی این حرفا باعث میشه فکر کنم منه سبزه خوشگل نیستم😔این آدمارو چیکار کنم؟گاهی میگم منم کاش ضعفاشونو غیر مستقیم بزنم تو سرشون

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اخه واقعا به نظر من برنزه صد هیچ از همه رنگا قشنگ تره بازم نظر شخصیه ولی خدایی این اصلا چیز مهمی نیست رنگ پوست مگه اهمیتی تو زیبایی ادم داره

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ادمای نژاد پرست به کلی متنفرم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

عزیزم شما خودت حساس شدی نسبت به این موضوع اول از همه خودت باید با رنگ پوستت آشتی کنی در حدی که هرچی گفتن اصلا برات عذاب آور نباشه منم مادرم سبزه هستش به نظرم زیباترین و نورانی ترین خانم سبزه دنیاست به حدی برام دوست داشتنیه شما هم باید سعی کنی خودت برای خودت دوست داشتنی باشی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بیا تو فامیل ما 

فامیل ما عاشق سبزن 😂 من خودمم سفیدم ولی عاشقق این رنگ پوستم 

مردم پول میدن همرنگ پوست تو شن عزیزم اعتماد بنفست کو پس 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اخه واقعا به نظر من برنزه صد هیچ از همه رنگا قشنگ تره بازم نظر شخصیه ولی خدایی این اصلا چیز مهمی نیس ...

از بچگیم بهم اینجور تلقین کردن باورت نمیشه تا  راجب رنگ پوست حرف میزنن تن و بدنم میلرزه منی که نقطه ضعفی ندارم رو این یه مورد حساسم.چند نفر بهم گفتن از بچگیم تاحالا که تو اگه سفید بودی مثل ماه میشدی هیچ عیبی نداری جز رنگ پوستت

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بزار انقد زر بزنن تا خسته شن 

منم کلاس هشتم بودم یه دوستی داشتیم خدا شاهده اصن قیافه قشنگی نداشت عوصش تا دلت بخواد اعتناد بنفس و رو داشت 

من اونموقع سبزه یودم 

اون سفید بودم 

چشمای ریز و نزدیک به هم 

دماع قوزدار 

صورت گنده،

شکمش دو متر جلوتر از خودش بود ولی چون سفید بود دائما به من تیکه مینداخت 

منم اونموقع بی زبون بودم نمیتونستم خوب جواب بدم 

من چشمام قهوه ای ، ابروهای پرپشت ، دماع قلمی و بدون قوز ، صورت گرد ، سبزه 

اون زمان خیلیی ناراحت میشدم 

هرروز ماسکای مختلف امتحان میکردم تا سفید بشم خیلیی ناراحت بودم از اون مسئله 

ولی رفته رفته باهاش کنار اومدم و الان واقعا عاشق رنگ پوستم

هیم مشکلی باهاش ندارم

افرین بکوب تو صورتشون تا عمر دارن یادشون نره

یه درصد با خودشون نمیگن اینجور میگیم ممکنه فلانی بدش بیاد😔

باید ذهنیت خودت رو درست کنی، اجازه ندی هیچ کس با نظرش بتونه ناراحتت کنه یا باعث بشه احساس زشت بودن بکنی

دنیا پره از این بی‌شعورهای نفهم

اگه میشد دهنشونو گل گرفت عالی میشد ولی خب نمیشه متاسفانه

فقط باید رو خودمون کار کنیم و قوی باشیم و نذاریم این اسکلا موفق بشن ناراحتمون کنن

همه آدما با هر رنگ و نژادی ناز و ماچ‌کردنی‌ان✨

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چه فامیل های خاله زنک‌مزخرفی دارین

فقط فامیل نیستن،دوست،آشنا،غریبه همه.انگار ایرانیا سفید پسندن