2821
2789

🍃اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ🍃

❇️ امام زمان (عج) برای گناهت استغفار می‌کنند!

✅ آیت الله #مصباح (ره):

❤️ قطعا محبتى كه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به يكايک شيعيان دارد، از محبتى كه پدر و مادر به فرزندشان دارند به مراتب بيشتر است.
🌸 به همين دليل است كه براى گناهانشان استغفار می‌كنند. بسيارى از بلاهايى كه مستحق آن می‌شويم، به دعاى امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر طرف می‌شود.
🗓 ۱۳۸۴/۰۴/۱۴

🏷 #امام_زمان_عجّل_الله_فرجه‍ 
#مهدویت‍ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍ 

کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍

حاجت روا باشین ان شاء الله 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

خانوما برای منم دعا کنید دانشگاه قبول شم 💙🫂🙏🏻🤲🏻 اجرتون با حسین 🧡🍂

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَجخانوما برای من ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺